Profilinfo

Niclas Vingaard

Velegner sig især til til Konfirmationer, bryllupper og firmafester!

**Opvarmet for Simon Talbot, Heino Hansen og Lasse Rimmer**

Niclas er et talent inden for stand-up. Han er en dygtig komiker der laver meget grin med hvad han synes ikke giver mening, både i sit eget liv og i medierne på en meget underholdende måde. Han er en komiker som ikke er bange for at tage fat i selv de mindste ting og som publikum altid kan nikke genkendende til.

Han snakker meget om hvordan det er at være ung idag, hvad han oplever og tænker, som han nemt finder sjove vinkler at fortælle sine historier på. Oftest til stor glæde for publikum. Niclas er en komiker som allerede har fået meget ros og er i rivende udvikling ifølge flere anmeldere.

Udover at optræde alene, laver Niclas også duo stand-up med sin makker Stefan. De gik sammen til semifinalen i DM i stand-up som blev filmet og vist på nationalt tv. Der ligger en video længere ned hvor du kan se et kort klip af Niclas og Stefans DM optræden.
Det er derfor sikkert at sige at Niclas vil gøre enhver fest bedre og han har en humor som rammer meget bredt på forskellige målgrupper.

Send Niclas en forespørgsel og få et 100% uforpligtende tilbud!

Eller

Video

Lyd

Anmeldelser

2 Anmeldelser

5/5 Stjerner

Vi havde booket Niclas til vores team dag og det var virkelig godt! Tak for den forrygende underholdning Niclas.

Vi var så glade for at vi hyrede Niclas til vores søns konfirmation. Niclas gav et show, der var super sjovt og han havde styr på det hele! Stor anbefaling

Kontakt Niclas Vingaard

Udfyld formularen herunder, og så vil Niclas Vingaard vende tilbage til dig så hurtigt som muligt. Det er gratis og helt uforpligtende, og du kan frit vælge, om du vil benytte dig af det tilbud, du modtager.

Du vil måske også synes om

Trylleshow med komik og punchlines lige til kanten Enda vundet 1…

Område:

Peter er en tryllekunstner, der bruger humor og fart over feltet…

Område:

Hele landet

FESTLIGT INDSLAG – TILPASSET DIN FEST! Se chefen blive hængt ud,…

Område:

Hvad er jeg for en gøgler? Navnet er Mads Rasmussen og…

Område: