Profilinfo

Video

Lyd

David Tholander

David Tholander er en erfaren herre, når det kommer til tryllefaget. Han har over 20 års erfaring indenfor branchen og han har optrådt til en lang liste af events og arrangementer. Der er her tale om arrangementer af alle typer størrelse lige fra små intime selskaber med blot 10 eller 20 gæster til publikummer med over 1600 gæster!

Dygtig tryllekunstner, der i den grad kan sit håndværk!

David tryller til arrangementer i både indland og udland, og med denne erfaring i bagagen betyder det at han kan underholde i en hvilken som helst situation. David er desuden uddannet fra den prestigefyldte teater – og klovneskole Ecole Internationale fra Paris. David er desuden medlem af den berømte internationale teatergruppe The Krumble.

Fællesshow for alle eller close-up for mindre grupper

David optræder med sit scene-show hvor alle gæster inkluderes på samme tid eller også laver han sit close-up show hvor gæsterne bliver underholdt helt tæt på. David har altid publikum i centrum og med hans karismatiske stil så sørger han for at energiniveauet altid bliver løftet helt i top. Det gælder uanset om man skal bruge underholdning til fødselsdagen, konfirmationen, firmafesten eller til et andet arrangement!

Kontakt kunstner

Du vil måske også synes om

Andreas Larsen sætter en dyd i at fremføre sit show på…

Område:

Hele landet

Book en af Danmarks med efterspurgte tryllekunstnere til jeres næste event!…

Område:

Hele landet

Eksklusiv underholdning med en af Danmarks førende mentalister. Mads læser dine…

Område:

Hele landet

Oplev Michael Skøtte der har mere end 15 års erfaring som…

Område:

Hele landet

Har du overvejet disse kategorier?

Har du overvejet disse kategorier?