Profilinfo

Claus Reiss

Danmarks sjoveste (og eneste) sækkepibe-komiker

Claus Reiss leverer et uhøjtideligt og hylemorsomt comedy show. Det er proppet med geniale jokes om sækkepiben, hans uheldige oplevelser og det at gå i kilt – sammensat med klassiske pop/rock numre.

Sækkepibe Comedy Showet har en bred rækkevidde, og passer derfor til alle slags festlige arrangementer. F.eks. fødselsdag, bryllup og konfirmation – eller firmafester som den årlige julefrokost og sommerfest.

"Tusind tak for et fantastisk show. Du levede fuldt op til forventningerne!"
– DELOITTE

Claus bliver altid hyret ind som en overraskelse, og kommer spillende ind til i festen. Folk gør altid store øjne og tænker: "Sækkepibe!? Hvorfor??" Kort efter griner gæsterne allerede højt af hans jokes. Det musikalske comedy show gør selvfølgelig også plads til de skotske klassikere, som Amazing Grace og Scotland the Brave.

Claus byder også på sækkepibefortolkninger af Final Countdown, Barbie Girl, Thunderstruck, Vimmersvej eller 99 Luftballoons.

"Tusind tak for en super god performance. Du er et super godt indslag med masser af humor og rigtig fantastisk sækkepibe musik”
– NOVO NORDISK

BONUS
Som vinder af en musikquiz får en af gæsterne også lov til at prøve sækkepiben – et ønske som alle jo har…

BEMÆRK
Prisen varierer efter arrangementstype, lokalitet, antal deltagere og tidspunkt for show.
Ved deltagerantal på 150+ kan prisen godt blive over 15.000 kr.

Eller

Video

Lyd

Anmeldelser

0 Anmeldelser

Kontakt Claus Reiss

Udfyld formularen herunder, og så vil Claus Reiss vende tilbage til dig så hurtigt som muligt. Det er gratis og helt uforpligtende, og du kan frit vælge, om du vil benytte dig af det tilbud, du modtager.

Du vil måske også synes om

Mortenn Christiansen er – med egne ord – tryllekunstner, komiker, gøgler,…

Område:

Trylleshow med komik og punchlines lige til kanten Enda vundet 1…

Område: