Profilinfo

Video

Lyd

Anders Møller

Utrolig magi med en masse grin!

Book en af Danmarks med efterspurgte tryllekunstnere til jeres næste event!

Anders Møller er en af Danmarks mest bookede tryllekunstnere, og når man først har set hans show så ved man hurtigt hvorfor. Anders sikre fra første sekund at alle i publikum er godt til rette og med charme og en masse humor sikre Anders en perfekt stemning af magi og en masse grin til jeres arrangement!

Dette er underholdning, der passer perfekt hvad end I søger et uforglemmeligt indslag til konfirmationen, julefrokosten, fødselsdagen eller måske jeres kommende bryllup.

Et show med masser af grin, hvor publikum indrages!

Anders har mere end 14 års erfaring med at optræde til arrangementer over hele landet. Det betyder at han ved lige præcis hvordan man skal henvende sig og giv et hvilket som helst publikum den perfekte oplevelse. Anders blander en masse humor ind blandt sine utrolige effekter og det gør at publikum enten vil sidde og grine i vilden sky eller sidde med åben mund i bare forbløffelse! Det er desuden et show, der lægger stor vægt på en masse publikumsinteraktion, og jeres gæster vil være i centrum gennem hele showet og får sig en utrolig magisk, personlig og stærk oplevelse!

Brug kontaktformularen her på siden og kontakt Anders direkte.

Kontakt kunstner

Du vil måske også synes om

Andreas Larsen sætter en dyd i at fremføre sit show på…

Område:

Hele landet

Peter er en tryllekunstner, der bruger humor og fart over feltet…

Område:

Hele landet

Har du overvejet disse kategorier?

Har du overvejet disse kategorier?