Underholdning til konfirmation

Her finder du ideer og indslag, der passer ind som den perfekte underholdning til konfirmationen! Alle de ideer til underholdning du finder her er alle blevet testet hundredevis af gange før til andre konfirmationer og du kan derfor roligt lave dem for jeres kommende konfirmand også!

Uden underholdning bliver konfirmationen måske lidt langtrukkent og kedeligt. Derfor findes der mange muligheder for at finde forskellig slags underholdning alt efter, hvad konfirmandens ønsker eller interesser er. Hvad for noget underholdning skal du vælge, og hvorfor er underholdning til en konfirmation en god ide? Det kigger vi nærmere på her!

Sjove ideer og indslag til konfirmations underholdning

Lad os komme i gang med at se på de mange sjove ideer. Fælles for mange af disse er selvfølgelig at de ikke kun får godt gang i festen og får alle gæsterne indblandet i løbet af dagen, men samtidig sørger mange af disse underholdnings forslag også at få konfirmanden i centrum på en hyggelig og sjov måde – og pinlig måde hvis det ønskes.

 

Skal man booke underholdning til konfirmationen?

Til konfirmationen inviterer man familie, og her kan det være begge køn i alle aldre. Specielt de små børn kan være svære at have med til det, fordi det kan tage rigtig lang tid. Netop derfor er det en god ide at overveje, om man skulle booke en slags underholdning, for at både de små, men også alle andre, bliver underholdt.

Underholdning kan også være en del af en overraskelse til konfirmanden, for eksempel kan man bede en musiker om at komme og spille og synge, men de kunne for eksempel synge en sang, som er skrevet til konfirmanden. På den måde bliver den mere personligt, og også en ret stor overraskelse.

Hvis det er svært at fylde flere timer ud med gaveoppakning, spisning, og taler, så er det nemlig også her underholdning kommer ind. Det er selvfølgelig muligt at booke en time, en halv time, eller to timer. Det vil også gøre konfirmationen mere festlig, og give både de unge og de ældre noget at underholde sig med.

Hvilken slags underholdning skal du booke?

Man kan vælge hvad præcist man vil booke, ved at overveje hvad konfirmanden godt kan lide, og er interesseret i, og på den måde kunne det være lidt af en gave til konfirmanden. Hvis det er svært at finde ud af hvad du skal booke, kan du altid prøve at finde ud af, hvad der populært, og hvad andre synes om.

Man kan for eksempel spørge venner eller familie, eller venner til konfirmanden, om hvad der kunne være en god ide at booke, og tage det med i tænkeboksen. For eksempel drenge kan godt være vilde med stand up, så derfor kunne man booke en komiker, som har fået mange gode anmeldelser.

Du kan booke komikere, sangere, musikere, tryllekunstnere, klovne, altså egentlig bare hvad som helst. Der er så mange muligheder. Det kan selvfølgelig være svært at finde den rigtige slags underholdning, men det handler bare om at spørge ind til familie og venner, og overveje hvad konfirmanden godt kan lide. Måske også endda hvad familien ville kunne lide at se på.

Vil I gøre jeres kommende fest eller event til noget helt specielt? Festguru er Danmarks nye portal for festunderholdning og festmusik (og alt andet til fest). Vi har samlet de bedste bands, festmusikere, tryllekunstnere og komikere indenfor alle prisklasser, så I kan finde den perfekte til jeres event. Find den bedste festmusik her, forrygende festunderholdning her, eller måske en tryllekunstner her, der kan give jeres gæster en fantastisk oplevelse. 

Del: