Underholdning til konfirmation

Derfor skal I booke underholdning til konfirmation

Uden underholdning bliver konfirmationen måske lidt langtrukkent og kedeligt. Derfor findes der mange muligheder for at booke forskellig slags underholdning alt efter, hvad konfirmandens ønsker eller interesser er. Hvad for noget underholdning skal du vælge, og hvorfor er underholdning til en konfirmation en god ide?

Hvorfor skal man booke underholdning?

Til konfirmationen inviterer man familie, og her kan det være begge køn i alle aldre. Specielt de små børn kan være svære at have med til det, fordi det kan tage rigtig lang tid. Netop derfor er det en god ide at overveje, om man skulle booke en slags underholdning, for at både de små, men også alle andre, bliver underholdt.

Underholdning kan også være en del af en overraskelse til konfirmanden, for eksempel kan man bede en musiker om at komme og spille og synge, men de kunne for eksempel synge en sang, som er skrevet til konfirmanden. På den måde bliver den mere personligt, og også en ret stor overraskelse. 

Hvis det er svært at fylde flere timer ud med gaveoppakning, spisning, og taler, så er det nemlig også her underholdning kommer ind. Det er selvfølgelig muligt at booke en time, en halv time, eller to timer. Det vil også gøre konfirmationen mere festlig, og give både de unge og de ældre noget at underholde sig med.

Hvilken slags underholdning skal du booke?

Man kan vælge hvad præcist man vil booke, ved at overveje hvad konfirmanden godt kan lide, og er interesseret i, og på den måde kunne det være lidt af en gave til konfirmanden. Hvis det er svært at finde ud af hvad du skal booke, kan du altid prøve at finde ud af, hvad der populært, og hvad andre synes om.

Man kan for eksempel spørge venner eller familie, eller venner til konfirmanden, om hvad der kunne være en god ide at booke, og tage det med i tænkeboksen. For eksempel drenge kan godt være vilde med stand up, så derfor kunne man booke en komiker, som har fået mange gode anmeldelser. 

Du kan booke komikere, sangere, musikere, tryllekunstnere, klovne, altså egentlig bare hvad som helst. Der er så mange muligheder. Det kan selvfølgelig være svært at finde den rigtige slags underholdning, men det handler bare om at spørge ind til familie og venner, og overveje hvad konfirmanden godt kan lide. Måske også endda hvad familien ville kunne lide at se på.