Underholdning til 50 års fødselsdag

underholdning til 50 års fødselsdag

Underholdning og sjov til 50-års fødselsdag – 5 ideer

Skal du til 50-års fødselsdag, og mangler du inspiration til, hvilken underholdning og sjove indslag du kan lave? Der findes heldigvis et hav af muligheder, når det kommer til underholdning til forskellige festlige anledninger. Derfor kan det hurtigt være lidt af en jungle at finde ud af, hvordan du laver den bedste underholdning. Heldigvis er der hjælp at hente, og derfor guider vi dig nedenfor og kommer med fem ideer til underholdning. 

Sjov og indslag til 50 års fødselsdag

sjov og indslag til 50 års fødselsdag

Hold en tale 

Det først bud på et festligt indslag er klassikeren – nemlig at holde en tale. Den vinder altid på flere parametre og er god til dig, der mestrer at holde tale og bruge dine taleegenskaber. Det vigtigste, når du holder tale, er først og fremmest at centrere din tale om fødselaren. Uanset hvilken relation du har til vedkommende, er der rig mulighed for at få sagt de ting, du gerne vil sige til. For at gøre det nemmere for dig og få mest muligt ned på papiret, er det en god idé at starte med at skrive stikord ned om vedkommende. Har vedkommende for eksempel nogle særlige genkendelige træk? Har du nogle sjove historier om ham eller hende? Har han eller hun være udsat for nogle pinlige episoder? 

Hyr en professionel tryllekunstner

Det andet bud på, hvilken underholdning du kan lave, er at hyre en professionel til at stå for underholdningen. Det er både sjovt og noget, hverken gæster eller fødselar vil glemme. En tryllekunstner passer altid perfekt til netop dette formål.

Danmark har masser af utroligt dygtige tryllekunstnere som optræder med forskellige stile. Fælles for mange af disse dygtige tryllekunstnere er at de allesammen optræder med moderne magi og trylleri som jeres gæster vil have det rigtig sjovt med!

Anders Møller er en af landets mest efterspurgte tryllekunstnere. Han optræder over hele landet og specialiteten er hans fødselsdagsshow, hvor alle gæster indblandes og hvor der sker fantastiske og uforklarlige ting. Samtidig benytter Anders humor og lune til at få publikum til i afslappet og festligt humør!

Du kan læse mere og booke tryllekunstner Anders Møller her.

Skriv en sang

Et tredje bud på et sjovt indslag er ligeledes en klassiker ligesom talen – nemlig at skrive en personlig sang. En sang er altid et sjovt indslag, eftersom du kan få hele selskabet til at synge med i fællesskab. Her har du også mulighed for at få sagt det til fødselaren, du gerne vil sige på flere måder. Sørg altid for at bruge en kendt sangmelodi, når du skal skrive sangen. Det giver nemlig alle gæster mulighed for at synge med, fordi de kender melodien på forhånd.

Tip en 13ér

Tip en 13ér er ligeledes et sjovt bud på en genial selskabsleg til en 50-års. Her laver du en række personlige spørgsmål om fødselaren. Her kan du dele ud til hvert bord, så gæsterne i fællesskab kan svare på spørgsmålene om fødselaren. Det er en sjov måde at bryde tavsheden på ved de borde, hvor gæsterne ikke kender hinanden.

Ølstafet

Hvis konteksten er til det, kan du i sommerperioderne arrangere ølstafet, som er det femte og sidste bud på en sjov underholdning til en 50-års. Det er en perfekt leg, hvis fødselsdagen bliver holdt udendørs, og vejret dermed er godt. Det er både sjovt og hyggeligt samtidig med, at det er en god måde at ryste alle gæsterne sammen på. Du kan også lave andre former for stafetter som for eksempel løb med en agurk mellem benene. Der er generelt mange muligheder og bud på, hvordan du får skabt en perfekt 50-års for fødselaren. 

Vil I gøre jeres kommende fest eller event til noget helt specielt? Festguru er Danmarks nye portal for festunderholdning og festmusik (og alt andet til fest). Vi har samlet de bedste bands, festmusikere, tryllekunstnere og komikere indenfor alle prisklasser, så I kan finde den perfekte til jeres event. Find den bedste festmusik her, forrygende festunderholdning her, eller måske en tryllekunstner her, der kan give jeres gæster en fantastisk oplevelse. 

sjove indslag til 50 års fødselsdag

Del: