Nicolaj Mogensen

Hjemby:
Århus
Prisniveau:
4000-8000
Område:
Hele landet

Profil

Hvis I vil have underholdning, der er i topklasse, så kan Nicolaj levere varen!

Nicolaj har over 10 års erfaring med at underholde til arrangementer over hele landet. Det er erfaring i bagagen, som gør at han har sat sit helt eget unikke præg på sine shows. Det vigtigste i et show med Nicolaj er at publikum får grinet igennem og får en magisk oplevelse, som der sætter ekstra godt skub i festen. Det er en oplevelse, som der med andre ord vil blive snakket om længe efter, og det er altid noget, der gør at gæsterne får sig en uforglemmelig fest!

Utrolig magi til jeres næste arrangement!

Nicolaj har nu haft trylleriet som sin store passion i ikke mindre end 10 år. Lige fra første gang han tog et spil kort op har interessen hængt ved og det har gjort at han har fået lov og muligheden for at hjælpe fester og arrangementer over hele landet med at give gæsterne en oplevelse ud over det sædvandlige!

Nicolaj optræder til arrangementer over hele landet og af alle typer. Hvad end i skal bruge en tryllekunstner til fødselsdagen, familiefesten, brylluppet eller måske en konfirmation, så et show med Nicolaj altid det sikre valg.

Kontakt Nicolaj direkte med kontaktformularen her på siden.

Video

Lyd

Kontakt kunstner

Du vil måske også synes om

Har du overvejet disse kategorier?

Har du overvejet disse kategorier?