David Tholander

Hjemby:
Prisniveau:
4000-8000
Område:
Hele landet

Profil

David Tholander er en erfaren herre, når det kommer til tryllefaget. Han har over 20 års erfaring indenfor branchen og han har optrådt til en lang liste af events og arrangementer. Der er her tale om arrangementer af alle typer størrelse lige fra små intime selskaber med blot 10 eller 20 gæster til publikummer med over 1600 gæster!

Dygtig tryllekunstner, der i den grad kan sit håndværk!

David tryller til arrangementer i både indland og udland, og med denne erfaring i bagagen betyder det at han kan underholde i en hvilken som helst situation. David er desuden uddannet fra den prestigefyldte teater – og klovneskole Ecole Internationale fra Paris. David er desuden medlem af den berømte internationale teatergruppe The Krumble.

Fællesshow for alle eller close-up for mindre grupper

David optræder med sit scene-show hvor alle gæster inkluderes på samme tid eller også laver han sit close-up show hvor gæsterne bliver underholdt helt tæt på. David har altid publikum i centrum og med hans karismatiske stil så sørger han for at energiniveauet altid bliver løftet helt i top. Det gælder uanset om man skal bruge underholdning til fødselsdagen, konfirmationen, firmafesten eller til et andet arrangement!

Video

Lyd

Kontakt kunstner

Du vil måske også synes om

Har du overvejet disse kategorier?

Har du overvejet disse kategorier?