Hvad søger I:
Kategori:
Pris:
Hvor i landet:

Tryllekunstner

Modtag tilbud til jeres fest fra vores dygtige artister

Så let er det!

1. Opret forespørgsel

Opret en gratis forespørgsel, der inkluderer info om hvad I søger til jeres kommende fest eller event. 

2. Modtag tilbud

Herefter vil I hurtigt (ofte indenfor et par timer) modtage tilbud fra vores dygtige artister, der matcher jeres krav.

3. Book den bedste artist

Vælg den artist, I mener passer bedst til jeres fest eller event! Det er nemt og hurtigt og gør arrangementet uforglemmeligt!

Udfyld formularen og modtag tilbud direkte fra artisterne

Beskriv kort jeres kommende event ved at udfylde formularen herunder.

Vælg den artisttype I søger til jeres event.

Et udpluk af vores dygtige artister

At booke en tryllekunstner giver altid en magisk og fantastisk stemning, som varer ved gennem hele jeres fest eller event. En tryllekunstner kan få alle jeres gæster draget med ind i showet, og det er en underholdningsform som både kombinerer det magiske og umulige med en masse humor og gode grin. Tag et kig herunder for at finde den eller de tryllekunstnere, der ser ud til at kunne give jeres gæster en oplevelse, der sent vil blive glemt! Når du kontakter en af vores tryllekunstnere kommer du direkte i kontakt med denne og I kan derfor hurtigt og fleksibelt få sat de bedste rammer for showet. Det betyder samtidig også at Festguru IKKE er et fordyrende mellemled, og du vil derfor altid finde de bedste priser her på siden, når du skal booke en tryllekunstner. Det er selvfølgelig helt uforpligtende at kontakte tryllekunstneren og du kan kontakte så mange du vil så I kan finde den perfekte til jeres event.

Bliv snydt af live magi lige for snuden af dig

Book 110% SJOV underholdning til fest

Tryllerier, standup, underholdning og meget mere!

Trylleri, magi og underholdning til enhver fest

Psykologisk tankelæser

Professionel trylleri med fascinations- og grinegaranti

Utrolig magi med en masse grin!

book tryllekunstner

Hvorfor booke en tryllekunstner til en fest?

Det er unægtelig sjovt at feste. Det er vel trods alt derfor vi gør det. Det er bare hyggeligt at mødes med gode venner eller familie om middagsbordet for at have det sjovt, spise god mad og snakke sammen. Netop de 3 ting er nemlig opskriften på en god og hyggelig fest for rigtig mange mennesker. Jo større festen er og jo flere ukendte ansigter der optræder, jo sværere er det dog også at opfylde netop de kriterier. Så kan man have nok så fine og gode retter i køkkenet, men hvis samtalen ved bordene ikke kører, kan det mere eller mindre være ligegyldigt. Så bliver det bare ikke en god og hyggelig fest. 

Trylleshow som ice breaker

Det betyder imidlertid ikke at du nødvendigvis skal droppe den næste kæmpestore familiefest, eller at firmafester i store virksomheder nødvendigvis skal være dødens pølse. De kan faktisk gå hen og være rigtig sjove og hyggelige i deres egen ret, men det kræver måske bare en lidt mere aktiv indsats fra festens arrangører såvel som alle de indbudte. Først og fremmest kan det være, at man bliver nødt til at arrangere lidt mere underholdning eller sågar kickstarte gæsternes indbyrdes samtale. Det kan man gøre på mange måder alt efter hvilken slags fest det er, og hvem man har indbudt. Noget af det mest oplagte er selvfølgelig at gøre festen til en temafest. Så har alle i hvert fald noget at tale om. Alternativt kan man også bare sørge for, at der er en smule livemusik. Det kan nemlig også være et samtaleemne, og under alle omstændigheder bekæmper den slags da de værste former for akavet stilhed.

Hvis arrangøren ønsker det, kan man også vælge at være mere tydelig i sit valg af underholdning til festen. Det kan man blandt andet gøre ved at booke en professionel underholder. Det kan selvfølgelig være livemusik som nævnt tidligere, men det kan også være en mere tidsafgrænset periode med underholdning, hvis man inviterer for eksempel en komiker eller en tryllekunstner. Særligt en tryllekunstner er faktisk enormt interessant i den sammenhæng. Tryllekunstneren er nemlig på ingen måde forbeholdt at skulle optræde med kedelige og forudsigelige numre til en børnefødselsdag. Der findes nemlig tryllekunstnere til alle aldre og alle sammenhænge. Derfor findes der altså også tryllekunstnere, der i allerhøjeste grad henvender sig til voksne fremfor børn. En af tryllekunstnernes største fordele er dog, at de favner enormt bredt og kan fascinere både gamle og unge med præcis det samme nummer.

Noget fascinerende ved en tryllekunstner

Desuden er der bare noget fascinerende ved en tryllekunstner, som man ikke på samme måde kan opnå med særligt mange andre former for underholdning. Hvis tryllekunstneren er dygtig, er det nemlig en oplevelse, som man som tilskuer vil bære med sig videre bagefter, og som nemt kan gå hen og blive samtaleemne over desserten. Et grin fra en komikers joke, kan man ikke tage med særligt mange steder hen, og går man først i gang med at genfortælle en vittighed, er man i hvert fald sikker på, at den falder til jorden. Fascinationen ved et godt trylletrick er dog delbar på en anden måde og er desuden bare en god og sjov følelse. På en måde er det en indsigt i barndommens fortryllende glæder, og de indbudte til din fest vil elske det.

Inden du bare inviterer den første og den bedste tryllekunstner, du kan finde, er der dog nogle forbehold du bør tage. Sørg for at underrette tryllekunstneren om den type fest, I holder. Derudover kan det være en god ide at kigge på et par anmeldelser. Enhver kan trods alt hævde at være tryllekunstner.