Hvad søger I:
Kategori:
Hvor i landet:


Tryllekunstner for børn

Modtag tilbud til jeres fest fra vores dygtige artister

Så let er det!

1. Opret forespørgsel

Opret en gratis forespørgsel, der inkluderer info om hvad I søger til jeres kommende fest eller event. 

2. Modtag tilbud

Herefter vil I hurtigt (ofte indenfor et par timer) modtage tilbud fra vores dygtige artister, der matcher jeres krav.

3. Book den bedste artist

Vælg den artist, I mener passer bedst til jeres fest eller event! Det er nemt og hurtigt og gør arrangementet uforglemmeligt!

Udfyld formularen og modtag tilbud direkte fra artisterne

Beskriv kort jeres kommende event ved at udfylde formularen herunder.

Vælg den artisttype I søger til jeres event.

Tryllekunstner for børn

Få et overblik over de dygtige artister i listen herunder. Du kan kontakte artisten direkte gennem kontaktformularen på deres profil.

Trylleri og magi med hat, duer og kaniner. Underholdning til Deres næste fest, fødselsdag eller firma arrangement. En rejse i magiens verden. Børne og familie underholdning eller Trylleri for det voksne publikum. Et humoristisk og morsomt trylleshow med levende…
Jeg hedder Michael og har mere end 20 års erfaring, i at underholde til diverse fester. Jeg har stor erfaring, med at underholde til familie fester f.eks. konfirmationer, runde fødselsdage osv. I flere år har jeg også underholdt mange…
Hvad er jeg for en gøgler? Navnet er Mads Rasmussen og jeg er 32 år! De sidste 22 år har jeg tryllet, optrådt og udvidet mit talent. Jeg elsker hvad jeg laver og brænder for at levere det bedste…

Tryllekunstner for børn – Hvorfor booke en tryllekunstner til børnefesten?

En tryllekunstner vil være en succes ved enhver børnefødselsdag. Alle børn elsker nemlig magi. Er det noget, du har gjort dig overvejelser om, men er du ikke helt overbevist? I så fald kan du herunder læse mere om, hvorfor du bør booke en tryllekunstner til børnefødselsdagen.

Her er det vigtigt at tage højde for, at der selvfølgelig skal være plads til det. Det betyder, at du skal give den valgte tryllekunstner plads til at arbejde. Hvis du ikke gør det, vil det mindske kvaliteten af det show, som de deltagende børn kan få glæde af. Derfor er det vigtigt, at du sørger for dette.

Det er noget de færreste forventer

Der findes et hav af lege og indslag, der kan opleves ved mange forskellige børnefødselsdage. Fx har langt de fleste børn prøvet at lege skattejagt til flere af de fødselsdage, de har været inviteret til. Hvis det er de samme lege eller indslag, der bliver brugt gang på gang, så ender det til sidst med at blive kedeligt og ensformigt.

Det er dog ikke noget, man skal være bekymret for, hvis man vælger at booke en dygtig tryllekunstner til at optræde. Det er noget de færreste forventer. Hvis du gerne vil sikre, at det bliver den bedste fødselsdag for dit barn, så er dette en god måde at gøre det på, da en tryllekunstner vil blive taget godt imod af alle.

Mange tryllekunstnere har børnevenlige shows

Der skal ikke være nogen tvivl om, at der findes et hav af indslag, der kan bruges til en fødselsdag. Det er dog ikke dem alle, der kan bruges til en fødselsdag for et barn. Det er dog ikke noget, du skal være i tvivl om, når det kommer til en tryllekunstner, for, som tidligere nævnt, så elsker alle børn magi og tryllekunst.

Ikke nok med det, så er der også mange tryllekunstnere, der er i stand til at tilpasse deres shows til netop det publikum, de skal optræde for. Som følge af dette, er der mange tryllekunstnere, der har shows, der er meget børnevenlige. Et sådant show vil naturligvis passe perfekt til en fødselsdag, der er fyldt med børn.

Hvis du har gjort dig tanker om at hyre en tryllekunstner til at optræde, er det en god idé, at du booker ham eller hende i god tid. Dertil er det også en god idé at give vedkommende lidt information om festen, så det er muligt at forberede sig. Ved at gøre dette, er du nemlig sikret, at der bliver leveret et meget bedre show.

Børnene kan blive involveret

De fleste voksne er bekendt med, at det ikke er alle børn, der har lige nemt ved at sidde stille – og slet ikke i en længere periode. Faktisk er det de færreste børn, der kan og vil dette. Derfor er det også svært at finde et indslag til en fødselsdag, hvor børnene skal sidde stille, som faktisk passer godt ind.

Hvis du vælger at hyre en dygtig tryllekunstner, er du dog sikret, at børnene ikke blot skal sidde stille. Det er nemlig meget normalt, at de bliver involveret i showet. Derfor skal de ikke sidde stille og være passive. Det er med til at gøre showet mere interessant for børnene, da de selv føler, at de er en del af det.

Det er dog ikke kun det, der gør, at det egner sig godt til en børnefødselsdag. Det er også noget, der handler om, at børn er meget fascineret af magi. Hvis du har i sinde at booke en form for underholdning til dit barns fødselsdag, skal der ikke herske nogen tvivl om, at en tryllekunstner er et godt valg.

Flere kategorier