Tour de Chambre

tour de chambre

Tour de Chambre – 10 idéer til temaer

En Tour de Chambre er ikke synderligt spændende, hvis ikke den byder på spændende temaer. Derfor er det et vigtigt fokuspunkt. Heldigvis behøver det ikke at være vanskeligt, da du finder ti gode idéer til temaer til en Tour de Chambre herunder.

Temaer til Tour de chambre

1. Cowboy

Du kan iklæde dig et smart cowboykostume. Dertil skal du selvfølgelig pynte op, som var det, det vilde vesten. Du bør lave konkurrence og lege, hvor det handler om at være hurtig på aftrækkeren. Det er nemlig vigtigt for en cowboy at være hurtig.

2. Strand

Her kan du fx have en badering eller andre badedyr klar til alle gæster, der kommer. Det kan du endda krydre med en flot blomsterkæde i bedste Hawaii-stil. Hvis du gerne vil gøre alt for at skabe et fedt tema, så kan du tilmed sprede sand.

3. Star Wars

Hvis du gerne vil lave et Star Wars-tema, så skal du gøre hele rummet mørkt. Du skal selvfølgelig spille den kendte temamelodi, når de træder ind i rummet. Du kan endda vælge at tale som Yoda, hvis ønsket.

4. Superhelte

Her skal alle klæde sig ud som en superhelt, og vælge sin egen superkræft. Der skal selvfølgelig være frit valg på alle hylder. Alle skal have lov til at vælge, om de vil klæde sig ud som en kendt superhelt, eller de hellere vil opfinde deres egen.

5. Slik

Du vil med garanti blive populær, hvis du vælger dette tema. Det kræver dog, at du fylder rummet med slik og pynt, der ligner slik. Det er også oplagt at lave konkurrencer, hvor slik indgår på en eller anden vis.

6. Hollywood

Et tema, der altid er en succes, er et Hollywood-tema. Du skal have fokus på at gøre det ekstravagant, så der bør være rullet en rød løber ud, ligesom der også skal være champagne. Du kan også arrangere en stor quiz, der handler om film.

7. Mormor

Pointen med dette tema er, at alt skal være gammeldags. Du skal tage imod dine gæster med en stok og krummet ryg. Alle skal have deres egen stok, og nu skal I lave de lege, jeres bedsteforældre legede, da de var børn.

8. Sport

Dette er et ideelt tema, da det giver mulighed for at lave en lang række sportsrelaterede lege. Det er ofte en god måde at få sat lidt gang i festen på. De fleste kan godt lide at konkurrere, hvorfor det vil være sjovt.

9. Nørd

Alle skal have udleveret er par rigtige nørde-briller. Dernæst skal I afholde quizzer, for at finde den største nørd. Køb gerne briller, der er alt for store, så de virkelig lever op til stereotypen.

10. Under vand

Et tema, der er både nemt og sjovt. Lav hele rummet blåt og klip nogle sjove fisk ud, som du kan hænge op. Du kan også lægge lidt sten i vinduet samt finde lidt tang frem. Det er et tema, som bliver brugt rigtig meget til Tour de Chambre.

Vil I gøre jeres kommende fest eller event til noget helt specielt? Festguru er Danmarks nye portal for festunderholdning, festmusik, bryllupsmusik, tryllekunstnere mm.. Kontakt vores artister direkte, eller opret en forespørgsel og modtag tilbud fra artister, der matcher jeres ønsker.

Find fantastisk underholdning eller festmusik!

Lejlighedssange

Lejlighedssange – Find de bedste lejlighedssange her Det er sjældent, at der holdes større fest uden sangindslag i Danmark. Danskerne

Læs mere »

Drikkeviser

Drikkeviser – Find de bedste drikkeviser her Der findes et hav af sjove drikkeviser, der kan bruges til fester. Nogle

Læs mere »

Del: