Vores guide:

Tip en 13er

Tip en 13’er – Lav en god Tip en 13’er

Tip en 13’er er én af de mest velkendte lege til ethvert arrangement. Det er en leg, der kan få enhver fest til at stige lidt i gear. Der findes dog mange forskellige versioner af denne leg, men den gængse version foregår dog ved, at man får uddelt en række papirer med spørgsmål på.

Nu går det ud på, at man skal tippe det svar, man tror er det rette. Der er en stor frihed i, hvad disse spørgsmål skal være. Derfor er det op til dig selv, hvordan du vælger at lave spørgsmålene. Der er dog også mange, der vælger at gøre mere ud af deres Tip en 13’er, hvilket de gør i form af at kombinere dem med udfordringer.

Kombiner spørgsmålene med udfordringer

Hvis du ønsker at gøre det endnu sjovere, så er det oplagt at gøre brug af udfordringer, som er kombineret med dine spørgsmål. Hvis du skal lave en Tip en 13’er til en fest, så bør der ikke herske tvivl om, at det vil være markant sjovere, hvis der også er en række udfordringer tilknyttet de spørgsmål, du vælger at bruge.

Det er dog ikke alle, der synes, at det er lige nemt at finde på nogle spørgsmål, der kan bruges til en Tip en 13’er. Hvis det også er noget, du kender til, så kan du herunder finde lidt inspiration til spørgsmål, der kan bruges til en Tip en 13’er.

Gode spørgsmål til Tip en 13’er:

  • Hvem tegner bedst? (to personer skal tegne et billede af det samme objekt, hvorefter publikum skal afgøre, hvem der er bedst)
  • Hvem er den klogeste? (to personer skal dyste ved at svare på en række spørgsmål inden for en bestemt kategori)
  • Hvem piller bedst? (to personer skal dyste om at pille en appelsin på kortest mulig tid)
  • Hvem er smidigst? (to personer skal konkurrere om, hvem der kan komme længst ned i spagat)
  • Hvem er den hurtigste? (to personer skal se, hvem der hurtigst kan spise et lakridssnørebånd, men uden at bruge hænderne)
  • Hvem er bedst til at synge? (to personer får et par høretelefoner, hvori der skal afspilles en sang, de skal synge for publikum, som skal vurdere, hvem der er den bedste til at synge)
  • Hvem er stærkest? (to personer skal lægge arm eller skal se, hvem der kan tages flest armbøjninger)
  • Hvem er hurtigst til at spise? (to personer skal se, hvem der først kan spise tre flødeboller)
navne bryllupsdage

Bryllupsdage

Liste med navne på bryllupsdage Der findes mange forskellige bryllupsdage. Derfor kan det være svært at holde styr på dem

Læs mere »

Del: