Tillykke med fødselsdagen

Tillykke med fødselsdagen

Sig tillykke med fødselsdagen (med eksempler)

Der findes et hav af måder at sige tillykke med fødselsdagen på. På trods af dette, så er det ikke altid nemt at få sammenfattet en god hilsen. Hvis det også er noget, der er vanskeligt i dine øjne, bør du søge inspiration på nettet.

Det kan du blandt andet gøre her på siden. Herunder har vi nemlig samlet en række gode eksempler, der kan benyttes, hvad end det er ven, kusine eller far, der har fødselsdag. Derfor er der – med garanti – også min. én af de forslag, der er skrevet herunder, der falder i din smag.

Eksempler og Tekster på tillykke med fødselsdagen

Kære [navn],

Der skal lyde et stort hurra på din store dag. Husk på, at det er din dag, og at du skal nyde den til fulde. Gem nogle af de sure pligter til en anden dag.

Knus og mange fødselsdagshilsner,

[navn]

 

Kære [navn],

Jeg håber, at du får en rigtig skøn dag, som du får tid og mulighed for at nyde i fulde drag. Jeg håber også, at du bliver fejret af alle dem, du har mest kær.

Der skal i hvert fald lyde et hjerteligt tillykke med dagen herfra. Jeg håber, at du får den bedst tænkelige fødselsdag.

Kærlig hilsen,

[navn]

 

Kære [navn],

Et stort tillykke med din XX-års fødselsdag. Husk nu på, at fødselsdage ikke skal måles i år, men derimod i antal gode oplevelser.

Kram og kærlige hilsner fra [navn]

 

Kære [navn],

Jeg vil gerne ønske dig et stort tillykke med din fødselsdag. Dertil vil jeg også gerne sige en stor tak for det skønne vejr. Det kan jo næsten kun være dig, der har sørget for det, så godt som du altid opfører dig.

Mange gange tillykke med din fødselsdag. Jeg håber, at du får lov til at nyde den i fulde drag – det har du i hvert fald fortjent.

Kram og klem,

[navn]

 

Kære [navn],

Jeg håber, at du får en rigtig dejlig dag, som du får lov til at nyde med alle dem, du holder mest af.

Der skal selvfølgelig lyde et hjerteligt tillykke på denne dag. Hvis der er nogen, der har fortjent en fantastisk dag, så er det dig, så jeg håber ikke, at du kommer til at mangle noget som helst!

De kærligste hilsner,

[navn]

 

Kære [navn],

Der skal lyde et både stort og meget velment tillykke på din fødselsdag.

På en dag, som i dag, skal du huske på, hvad en gammel, klog mand engang sagde: ’Det der er værst ved at blive ældre er, at ens jævnaldrende pludselig er så gamle.’

Du kan helt sikkert vurdere, om han havde ret eller ej.

Varme fødselsdagshilsner,

[navn]

 

Hej min ven,

Et hjerteligt tillykke med din fødselsdag. Det må ikke være nemt at holde sig ung og flot år efter år, men du gør det med maner.

Jeg håber, at du får den bedste dag i dag, for du har fortjent intet mindre end det bedste.

Vi ses snart!

Hilsen [navn]

 

Kære [navn],

Man ved, at man er ved at være gammel, når lysene koster mere end kagen. Spøg til side, så håber jeg, at du får en rigtig dejlig dag. Husk at nyde dagen i fulde drag, for det er din dag.

Knus og kram fra [navn]

 

Kære [navn],

Der skal lyde et endnu større tillykke fra mig, end du har fået af nogen anden. Jeg håber, at du nyder dagen og at du bliver fejret helt op til skyerne.

Husk på, at det er din dag, så lige i dag kan du få lov til at bestemme alt!

Knus og kram fra [navn]

Hvem skal du ønske tillykke?

Hvis der er en bestemt person du ønsker at sige tillykke til, så kan du måske finde på listen herunder. Det er altid en god ide at målrette sit tillykke med fødselsdagen kort. På den måde kan den heldige fødselar mærke at du har taget dig ekstra god tid til at få skrevet et godt kort.

Vil du sige Tillykke med fødselsdagen til fx en speciel kvinde, en mand eller måske et fødselsdagsbarn, så kan du finde eksempler, der er mere målrettet i artiklerne herunder.

 

Vil I gøre jeres kommende fest eller event til noget helt specielt? Festguru er Danmarks nye portal for festunderholdning, festmusik, bryllupsmusik, tryllekunstnere mm.. Kontakt vores artister direkte, eller opret en forespørgsel og modtag tilbud fra artister, der matcher jeres ønsker.

Find fantastisk underholdning eller festmusik!

Lejlighedssange

Lejlighedssange – Find de bedste lejlighedssange her Det er sjældent, at der holdes større fest uden sangindslag i Danmark. Danskerne

Læs mere »

Drikkeviser

Drikkeviser – Find de bedste drikkeviser her Der findes et hav af sjove drikkeviser, der kan bruges til fester. Nogle

Læs mere »

Del: