Sølvbryllupskort

sølvbryllupskort

Sølvbryllupskort – 10 tekstforslag til kort

Et sølvbryllup betyder, at man har holdt sammen som ægtepar i tykt og tyndt gennem hele 25 år. Det er stort i disse tider, hvor alt ellers bliver mere og mere flygtigt, og hvor ægteskabet ikke længere sættes på den samme piedestal som førhen. Netop derfor er det da også værd at fejre, hvis venner eller familie lige pludselig kan sige, at de fejrer sølvbryllup. Den glæde og stolthed du føler ved at have venner eller familie, der har holdt deres sølvbryllup, kan du med fordel udtrykke i et såkaldt sølvbryllupskort til dem. 

Det kan du sende afsted alene, men du kan også vedhæfte det en lille gave, du giver dem. På samme måde er det sådan set også lige meget, og du bliver inviteret med til den store fest eller ej. Selvom man er glad på deres vegne, kan det dog være svært at vide, hvad man lige skriver i sådan et sølvbryllupskort. Her kommer der derfor 10 tekstforslag til kort du kan give til det glade sølvbryllupspar.

1. Standardkortet

Et sølvbryllupspar læser med garanti mange kort igennem sådan en aften, og de vil sikkert ikke bide mærke i, at dit ikke siger noget særligt. Er det et par du ellers ikke har haft noget særligt med at gøre, kan du sagtens slippe afsted med en standardhilsen:

Kære x. Tillykke med sølvbrylluppet, det er en stor dag. Kærlig hilsen x.

2. Det personlige kort

Har du omvendt haft en del at gøre med parret, skal det selvfølgelig skinne igennem i et personligt sølvbryllupskort:

Kære x. Tillykke med sølvbrylluppet. Vi har kendt hinanden i mange år, og jeg har altid beundret jeres… Kærlig hilsen x.

3. Tag udgangspunkt i en oplevelse

I en lignende situation som ovenfor, kan du tage udgangspunkt i en oplevelse, du har haft med sølvbryllupsparret:

Kære x. Hjerteligt tillykke med sølvbrylluppet. Jeg mindes stadig dengang… Kærlig hilsen x.

4. Det poetiske kort

Hvis du føler dig i det poetiske hjørne, kan man også sagtens lægge op til sentimentalitet og smil i et lidt mere poetisk kort:

Kære x. Det kan godt være, at i nu kan fejre sølvbryllup med sølvstænk i håret, men I har hjerter af guld. Kærlig hilsen x.

5. Det sjove kort

Hvis man vil huskes ovenpå en aften med så mange kort, må man skrive et sjovt kort:

Kære x. Jeg har altid troet, at gift er noget man tager for ikke at blive. I har vist, at jeg tog fejl. Kærlig hilsen x.

6. Inkluder et ordsprog

Et pari sølvbryllupsalderen er i den oplagte alder for gammelkloghed og lommefilosofi:

Kære x. En fugl i håndener bedre en 10 på taget. Husk det i de næste 25 år. Kærlig hilsen x.

7. Inkluder en sangtekst

Efter en lignende tankegang kan en sangtekst virkelig sige meget

8. Inkluder et filmcitat

Er parret omvendt mere til film, skal de selvfølgelig have et filmcitat

9. Det religiøse kort

Er parret religiøst, vil denne dag sikkert også betyde noget for dem i det henseende. Det må gerne skinne igennem i kortet:

Kære x. Tillykke med sølvbrylluppet, og må Gud velsigne jeres ægteskab, så I får 25 år mere. Kærlig hilsen x.

10. Lav en god blanding

Et sølvbryllupskort falder sjældent i en kasse. Vær derfor klar til at mikse mange af disse for at lave den perfekte hilsen.

Vil I gøre jeres kommende fest eller event til noget helt specielt? Festguru er Danmarks nye portal for festunderholdning og festmusik (og alt andet til fest). Vi har samlet de bedste bands, festmusikere, tryllekunstnere og komikere indenfor alle prisklasser, så I kan finde den perfekte til jeres event. Find den bedste festmusik her, forrygende festunderholdning her, eller måske en tryllekunstner her, der kan give jeres gæster en fantastisk oplevelse. 

tekst sølvbryllupskort

Del: