Samarbejdslege

Samarbejdslege

Samarbejdslege – 3 sjove lege hvor man skal samarbejde

Der findes rigtig mange sjove selskabslege. Det er dog ikke dem alle, der kræver samarbejde mellem to eller flere personer. Hvis du gerne vil arrangere nogle samarbejdslege i forbindelse med en fest, teambuilding eller noget tredje, så finder du herunder tre gode forslag.

1. Agurkestafet

Det er en rigtig sjov stafet. Det er vigtigt, at alle deltagere holder tungen lige i munden. Det er er en ordinær stafet, hvor man skal løbe ned om et objekt, hvorefter du skal løbe tilbage og klappe næste deltager i hånden. Der er dog en lille forskel; man skal løbe med en agurk mellem benene.

Samarbejdet består i, at man deltager som et hold. Det består dog også i, at man ikke må bruge sine hænder, når man skal aflevere agurken til næste deltager på dit hold.

Samarbejdslege2. Gæt og grimmasser

Det er en klassisk leg, som er lavet til to personer. Der bliver derfor sendt to personer op fra hvert hold. De skal trække et kort, hvorpå der står noget, de skal mime. Derfor skal disse scenarier også være lavet specifikt til to personer. Fremgangsmåden er dog det samme, hvorfor holdet skal gætte, hvad de mimer.

Man må ikke sige noget under legen. Giv dem fx to minutter til at mime – og sæt helst et stopur. Man kan fx skrive scenarier ned såsom:

  • En mand kører på en motorcykel
  • En kat går tur med en hund
  • En hjort skyder en jæger

3. Dine hænder – mine øjne

Det er en simpel leg, hvor alle deltagere skal deltages op i to hold. Nu skal en deltager sætte sig bag en anden deltager. Den bagerste deltager skal have bind for øjnene, og dernæst skal han eller hun stikke sine arme ud under armhulerne på den forreste deltager.

Idéen er, at de to personer skal udføre en række opgaver sammen. Den forreste deltager får derfor til opgave at guide den bagerste deltagers arme. Det kan ende med at være rigtig sjovt. Man kan fx gøre brug af én af disse opgaver:

  • Pak ind gave ind i gavepapir, og bind gavebind omkring den. Den pæneste gave vinder.
  • Tegn et dyr. Som nævnt herover, så er det selvfølgelig det hold, der har tegnet det pæneste dyr, der vinder.
  • Drik en øl hurtigst. Her skal den forreste person guide den bagerste person hænder op til sin mund, så han eller hun kan bunde en øl.

Vil I gøre jeres kommende fest eller event til noget helt specielt? Festguru er Danmarks nye portal for festunderholdning, festmusik, bryllupsmusik, tryllekunstnere mm.. Kontakt vores artister direkte, eller opret en forespørgsel og modtag tilbud fra artister, der matcher jeres ønsker.

Find fantastisk underholdning eller festmusik!

Lejlighedssange

Lejlighedssange – Find de bedste lejlighedssange her Det er sjældent, at der holdes større fest uden sangindslag i Danmark. Danskerne

Læs mere »

Drikkeviser

Drikkeviser – Find de bedste drikkeviser her Der findes et hav af sjove drikkeviser, der kan bruges til fester. Nogle

Læs mere »

Del: