Pianist til bryllup

Mit navn er Anton Vind, og jeg er en ung og erfaren pianist fra Jylland. Jeg spiller nærværende baggrundsmusik, og mit repertoire spænder bredt…
Område:
Hele landet
Svarprocent:
100%
Afdæmpet og varieret festmusik til under middagen med pli og opmærksomhed som selskabet kræver! Per spiller også til dansen: Her serveres gæsterne med et…
Område:
Hele landet
Svarprocent:
100%

Derfor skal I booke en pianist til brylluppet

Det er altid en forrygende ide at booke en hyggelig pianist til jeres bryllup. Det hjælper altid gæsterne med at komme i den helt rette stemning!

Et bryllup er noget helt særligt. Derfor skal du også gøre alt, hvad du kan for, at det bliver en dag og en fest, du aldrig glemmer. Det betyder, at der er mange ting, der skal være styr på til festen. Blandt andet skal der være styr på en form for musik, hvilket bl.a. kan leveres af en dygtig pianist.

En pianist kan ikke blot levere stemningsfuld og afdæmpet musik til middagen, men kan også spille op til en frisk dans i de senere timer. Desuden kan pianisten være behjælpelig med passende musik, når der er tid til en af aftenens hovedpunkter: brudevalsen.