Overraskelse til konfirmation

Overraskelse til konfirmation

Overraskelse til konfirmation – 5 sjove overraskelser

Man bliver kun konfirmeret én gang. Derfor skal det selvfølgelig også være noget særligt. Ønsker du at sikre, at din søn eller datter sent glemmer sin konfirmation? I så fald skal der selvfølgelig være en unik overraskelse i vente.

I denne anledning er det et hav af gode muligheder. Derfor kan det være svært at vælge, hvad man skal kaste sig over. Her på siden kan du dog finde fem gode forslag til overraskelser til en konfirmand. De adskiller sig på flere punkter, men har dog én ting tilfælles; at de er overraskende.

Lav en god overraskelse til konfirmationen!

1. Giv gaven på en sjov måde

Konfirmanden skal selvfølgelig have en gave. Det er meget normalt, at der er tale om en pengegave. Det er dog ikke altid, at det er helt så sjovt at give en kuvert med kontanter. Derfor kan man vælge at gøre lidt ekstra ud af det.

Du kan fx vælge at give pengene på et pengetræ, at få lavet en stor check i banken, eller at lave en skattejagt, hvor han eller hun selv skal finde pengene. Der er mange muligheder, så det handler bare om at være kreativ og lade fantasien løbe løbsk.

2. Book en tryllekunstner

Magi er noget, der tiltaler alle. At få en tryllekunstner til at optræde til konfirmationen vil derfor også være en stor og glædelig overraskelse. Det er et indslag, som alle vil finde sjovt. Dertil er det også et indslag, der vil overraske de fleste gæster ved festen.

Heldigvis er der mange dygtige tryllekunstnere her i landet. Derfor er dette faktisk noget, der er god mulighed for, selvom mange tror det modsatte. Det behøver end ikke at være dyrt, hvorfor det i hvert fald ikke skal være det økonomiske, der får dig til at droppe denne idé.

Du kan finde en tryllekunstner her på Festguru. VI har landets største udvalg af dygtige tryllekunstnere i alle prisklasser. Find en tryllekunstner til jeres fest her.

3. Få et idol til at lave en video

Her er der tale om en overraskelse, der kan være svært at få sat i stand, men hvis du har succes med det, vil det med garanti være til stor glæde for konfirmanden. At kunne vise en video fra et af konfirmandens store idoler er nemlig en sikker succes.

Det behøver ikke at være en lang video. Det kan blot være noget basalt som et tillykke med konfirmationen. I nogle tilfælde kan man overtale vedkommende til at gøre det gratis. Andre gange er det noget, man er nødt til at betale for.

Vil I have den sjoveste konfirmationsfest? Find underholdning til konfirmationen her, der sætter godt gang i dagen!

4. Hent konfirmanden i en speciel bil

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at dette er et punkt, der er blevet uhyre populært i løbet af de seneste år. Der er mange forældre, der gør rigtig meget ud af at finde en speciel bil, de kan hente deres datter eller søn i.

Hvis det også er noget, du har gjort dig overvejelser om, er det vigtigt, at du er tidligt ude. Er du ikke det, så kan det være svært at finde en bil, der kan bookes. Her anbefales det at fokusere på, hvad dit barn har givet udtryk for at bilmæssige præferencer gennem tiden.

5. Hyr en komiker

Dette punkt er der mange, der anser som værende usandsynligt. Sådan behøver det dog ikke at være. Der er mange andre komikere her i landet, end de store og kendte navne. En stor del af dem forsøger at skabe et navn for sig selv, hvorfor de kan bookes til gode priser.

Derfor er det også et glimrende eksempel på et underholdende indslag til enhver konfirmationsfest. Der er rigtig mange dygtige komikere, der kan bookes til konfirmationer, men det er selvfølgelig en god idé at vælge én, der er i stand til at tilpasse sit show til en konfirmationsfest.

Få mange flere ideer til en sjov konfirmation på konfirmationstid.dk.

Vil I gøre jeres kommende fest eller event til noget helt specielt? Festguru er Danmarks nye portal for festunderholdning og festmusik (og alt andet til fest). Vi har samlet de bedste bands, festmusikere, tryllekunstnere og komikere indenfor alle prisklasser, så I kan finde den perfekte til jeres event. Find den bedste festmusik her, forrygende festunderholdning her, eller måske en tryllekunstner her, der kan give jeres gæster en fantastisk oplevelse. 

Del: