Nytårskort

nytårskort

Nytårskort – 10 tekster

Der findes mange måder, hvorpå du kan ønske familie, venner og bekendt et godt nytår. I en tid som vores, hvor vores hverdag er præget af teknologi, er der mange, der vil værdsætte et gammeldags kort. Vil du gerne sikre, at det er netop din nytårshilsen, der bliver husket, så overvej at send den i form af et traditionelt kort.

Sådanne kort kan heldigvis stadig købes mange steder. Det er derfor nemt nok. Det er dog ikke alle, der har helt så nemt ved at så skrevet teksten. Hvis du er én af dem, der har svært ved dette, så kan du få inspiration herunder.

Tekster til nytårskort:

  1. Kære (navn). Jeg håber, at det nye år vil bringe dig en masse varme og hyggelige stunder med dem, du holder mest af. Du ønskes et rigtig godt nytår. Jeg ser frem til at se mere til dig i det nye år.
  2. Kære (navn). På en dag, som i dag, er det vigtigt at kigge tilbage på året, der er gået. Brug lidt tid på at mindes alle de goder stunder og minder. Jeg håber, at du får et rigtig godt nytår.
  3. Kære (navn). Nætter vil altid være mørke og dag vil være lyse. Jeg håber dog, at dit liv altid vil skinne igennem, uanset hvad og hvornår. Jeg håber, at du får et helt fantastisk nytår med dine nærmeste.
  4. Kære (navn). Se på det nye år, som en ny start. Det er som en tom bog med tomme sider, du selv skal udfylde. Sørg derfor for at få skrevet en god historie med en masse minder. Rigtig godt nytår!
  5. Kære (navn). På denne tid af året, er det vigtigt at samle sine venner og familie, så man kan bruge den sidste del af året med dem. Jeg håber, at du får et godt nytår, og at det fejres på bedst maner.
  6. Kære (navn). Du har gjort dette år til et specielt år for mig. Derfor er mit største ønske, at jeg kan få lov til at gøre næste år lige så specielt for dig. Du ønskes det bedste nytår!
  7. Kære (navn). I takt med at dette år går på hæld, så håber jeg, at du fyldes med håb om et endnu bedre år. Du har – om nogen – i hvert fald fortjent at få det absolut bedste år.
  8. Kære (navn). Tak for et fantastisk år. Jeg ser frem til endnu et år med en masse gode oplevelser. Jeg håber, at du får fejret nytåret med dine nærmeste venner og familie. Vi ses næste år, min ven!
  9. Kære (navn). Nytåret er altid en anledning til fest. Derfor håber jeg, at du får samlet dine nærmeste, så I sammen kan hoppe ind i det nye år. Jeg håber selvfølgelig, at du kommer godt ind i det nye år.
  10. Kære (navn). Du har været med til at gøre dette år til det bedste i liv. Jeg elsker dig rigtig højt, og jeg glæder mig til at skabe endnu flere minder med dig næste år. Godt nytår, min elskede!

Vil I gøre jeres kommende fest eller event til noget helt specielt? Festguru er Danmarks nye portal for festunderholdning og festmusik (og alt andet til fest). Vi har samlet de bedste bands, festmusikere, tryllekunstnere og komikere indenfor alle prisklasser, så I kan finde den perfekte til jeres event. Find den bedste festmusik her, forrygende festunderholdning her, eller måske en tryllekunstner her, der kan give jeres gæster en fantastisk oplevelse. 

Del: