Vores guide:

Musik til fest priser

musik til fest priser

Musik til fest priser – Hvad koster musik til fest?

Hvad end det er en firmafest eller en stor familiefest, så kan det altid godt svare sig at få fat i noget musik til fest. For det første kan musikken nemlig fungere som festens samlingspunkt. Derfor er det også enormt bevendt, når det er en lidt større fest, hvor alle ved bordet ikke nødvendigvis kender hinanden lige godt. Hvis det er tilfældet, kan musikken først og fremmest udfylde alle de pinlige stilheder, der uundgåeligt vil komme til at opstå. Derudover er den dog også det oplagte samtaleemne. Opstår der en pinlig tavshed ved festbordet, er det ofte fordi man ikke har voldsomt mange naturlige samtaleemner. Så er noget af det mest naturlige at samtale om trods alt den fest man sidder til lige nu, og ikke mindst den musik man har i øregangene. 

SØGER DU FESTMUSIK TIL JERES NÆSTE FEST? På Festguru.dk kan I finde lige præcis den festmusik, der passer bedst til jer. Find festmusik her.

Festmusik skaber stemning

Sidst men ikke mindst er musik til fest selvfølgelig også i allerhøjeste grad en stemningsskaber. Den stemning der bliver skabt, afhænger dog meget af, hvilken type musik festens arrangør vælger der skal spilles. Det kan være at musikken inviterer til dans på gulvet, men det kan også sagtens være, at musikken mest af alt lægger op til, at man spiser sin mad og taler høfligt med sin borddame. Der er altså ingen tvivl om, at musik passer godt ind til særligt lidt større fester, og at det nemt kan gå hen og være alle pengene værd.

Hvad koster det?

Netop pengene kan dog nemt gå hen og variere, alt efter hvor lang tid du ønsker at optage musikernes tid, samt hvem de er. Derudover har geografien uden tvivl også noget at skulle have sagt. Er bandet baseret i et befolket område såsom hovedstaden, vil de nok være mere eftertragtede og dyre at få til at spille musik til fest. Selv i sådanne områder vil du dog kunne finde grupper af musikere, der vil spille til din fest for omkring 5000 kr. I så fald skal du dog ikke regne med den største række numre, den bedste musik eller den største villighed til at arbejde over og lignende.

Kortfattet koster festmusik alt efter længde og type fra:

  • 3000 kr. for fx en hyggepianist af en time
  • Op til 10.000 til 25.000 for et decideret festband, der spiller gennem hele jeres fest.

SØGER DU FESTMUSIK TIL JERES NÆSTE FEST? Find den bedste festmusik her på Festguru – i alle prisniveauer.

Vil du være helt sikker på, at du har fat i det rigtige, vælger mange derfor at betale en lille smule mere. For det første har man bare langt flere og bedre valgmuligheder, hvis man er villig til at betale en smule mere. På den måde bliver det altså også meget nemmere at finde noget musik til fest, som passer lige præcis ind i den situation du holder fest i og de mennesker, du har inviteret. Hvis du ønsker den slags, skal du altså ikke være overrasket, hvis du kommer op og skal betale et sted mellem 10.000 kr. og 25.000 kr. Her vil variationerne i pris i højere grad også begynde at indikere, hvor gode musikerne er, samt hvor eftertragtede de er.

Ønsker man nogle mere navnkundige musikere og bands, vil man ofte komme til at betale langt mere. Derfor sker den slags som oftest også kun til firmafester for større firmaer. 

priser til musik til fest

Del: