• Gør jeres event perfekt!
  • Find underholdning, Festmusik og meget mere!
  • Nemt og simpelt overblik

Søg

Hvad søger I:
Eventtype:
Pris:
Hvor i landet:

Musik til fest Jylland

4motion er et super festligt band som tager jer med på en sightseeing i musikkens verden. Rock and POPenRoll når det er bedst, fra…
Område:
Hele landet
Svarprocent:
100%
Hit’n’Run består af et hold rutinerede, velspillende og veloplagte musikere fra det århusianske musikmiljø. Vi sætter gang i festen med svedige rock- og popnumre…
Område:
Hele landet
Svarprocent:
100%
Book Flemming Werge hvis du vil være sikker på god underholdning og lytværdig musik Erfaren, livlig sanger og musiker/ keyboard og guitar. Kendt fra…
Område:
Hele landet
Svarprocent:
100%
Benjamin Askholm Larsen spiller alle de kendte hits igennem tiderne kogt ned til deres basisform.. bare en stemme og en guitar. Det giver en…
Område:
Hele landet
Svarprocent:
100%
Lasse er den nærværende musiker, som kan det der med at fange nuet til enhver fest. Lige fra musik under middagen til dans og…
Område:
Hele landet
Svarprocent:
100%
Gør jer klar til landgang! Splitte mine bramsejl, så er der festligt musik. For de tre matroser og deres kaptajn er kommet i land…
Område:
Hele landet
Svarprocent:
100%

Find musik til festen i Jylland

Skal du holde et brag af en fest i Jylland? Det kan være bryllup, det kan være konfirmation, eller det kan blot være I er en masse mennesker der skal holde en fed fest uden en speciel årsag.

Det er muligt I allerede er i gang med at planlægge, menuen og gæstelisten er måske allerede klar, men har du tænkt over hvilken musik I skal have til festen?

Det er dybest set muligt at få noget for enhver smag, om I er til at hyre et rockband, eller I er mere til et jazzband, skal det være en DJ, eller et klassisk festband?

Gode grunde til at booke musik til festen 

Som afholder af en stor fest er der meget der kan være med til at gøre festen til et minde der vil vare for evigt, dem der er med til festen er naturligvis en af tingene, men så sandelig også musikken – som vil være noget gæsterne snakker om længe efter, hvis det består af et band der dukker op til festen og optræder live for dine gæster.

Og det behøver i virkeligheden slet ikke at være svært, derfor kan det koges ned til følgende rigtig gode grunde til at booke livemusik til festen:

  1. Du får en unik oplevelse – et band der spiller live til netop din fest, den specielle lyd der er, den atmosfære det giver, og den dynamik der kommer mellem bandet og gæsterne.

Et godt band kan levere en dynamisk oplevelse, i form af at de kan tilpasse sig dit specifikke arrangement og kan levere en oplevelse i særklasse.

  1. En helt særegen energi fra musikken – som ikke kan genskabes fra ikke-live medier, energi og spænding fra bandet er ikke noget folk oplever hver dag.

Musikken inspirerer automatisk til at I vil danse, og der vil blive snakket længe om hvor fed musikken var.

  1. En vild underholdningsværdi – du giver dine gæster en på opleveren, lige fra første parket, om de så virkelig danser eller ej, så giver live-musikken dig underholdning i topklasse
  2. Tilpasning til lige præcis jeres fest – de fleste live-bands har et bredt og stort bagkatalog af sange, som de gerne tilpasser til festen, hvis I er mest til musik fra 80’erne eller 90’erne, så kan bandet tilpasse deres sætlister til det.

Et godt band kan desuden give jeres aften fri, så I kan slappe af og selv feste igennem, og de kan endda også give en hånd med at give beskeder om festen til gæsterne.

  1. En glimrende lyd – mange bands har deres egen lydmand med til festerne, det er så hans opgave at sørge for at lyden er tilpasset festen, om den er for høj eller for lav, så I får den bedste oplevelse

Vælg rigtigt ved afgivelse af få oplysninger

Hvis du blot afgiver nogle få information om jeres præferencer, vil du kunne få nogle meget specifikke tilbud. Så skal du blot vælge det tilbud, som lyder til, at det kan sætte godt gang i jeres fest.

På festguru kan du ved udfyldelse af få oplysninger modtage tilbud fra artisterne, og på den måde vælge det der lige præcis passer dig og din fest, for ikke at tale om det budget du har for aftenen.