• Gør jeres event perfekt!
  • Find underholdning, Festmusik og meget mere!
  • Nemt og simpelt overblik

Søg

Hvad søger I:
Eventtype:
Pris:
Hvor i landet:

Musik til bryllup

4motion er et super festligt band som tager jer med på en sightseeing i musikkens verden. Rock and POPenRoll når det er bedst, fra…
Område:
Hele landet
Svarprocent:
100%
Hit’n’Run består af et hold rutinerede, velspillende og veloplagte musikere fra det århusianske musikmiljø. Vi sætter gang i festen med svedige rock- og popnumre…
Område:
Hele landet
Svarprocent:
100%
Book Flemming Werge hvis du vil være sikker på god underholdning og lytværdig musik Erfaren, livlig sanger og musiker/ keyboard og guitar. Kendt fra…
Område:
Hele landet
Svarprocent:
100%
Benjamin Askholm Larsen spiller alle de kendte hits igennem tiderne kogt ned til deres basisform.. bare en stemme og en guitar. Det giver en…
Område:
Hele landet
Svarprocent:
100%
Lasse er den nærværende musiker, som kan det der med at fange nuet til enhver fest. Lige fra musik under middagen til dans og…
Område:
Hele landet
Svarprocent:
100%
Gør jer klar til landgang! Splitte mine bramsejl, så er der festligt musik. For de tre matroser og deres kaptajn er kommet i land…
Område:
Hele landet
Svarprocent:
100%

Derfor skal I booke Musik til bryllup

Bryllup er jo egentlig en af de vigtigste ting, eller sådan store arrangement. Der bruges flere måneder på at planlægge sådan en fest, og det er ikke uden blod, sved og tåre. Der er mange ting der skal gøres klar, og mange ting man skal diskutere og blive enige om. En vigtig ting er noget god musik til brylluppet, så derfor får du her 5 grunde til, hvorfor du skal booke musik til dit bryllup. 

Overvejelser inden du booker bryllupsmusik

Først og fremmest er det en god ide at overveje, hvilken slags musik det skal være. Det kommer jo også meget an på temaet, hvis der er sådan et til brylluppet. Selvfølgelig betyder det også noget, hvem gæsterne er, og også hvor mange. Hvis det er et kæmpe bryllup, er der nok noget musik som man burde og ikke burde spille. Hvorimod et mindre bryllup, med få tætte mennesker, godt kan være mere intimt, men man kan også få lidt mere sjov og vild musik.

Det er selvfølgelig op til en selv. Men brylluppet er dog vigtigt, og derfor mener man helt sikkert også, at det er vigtigere at finde noget musik, som ikke går galt, eller som bare ikke passer til situationen. Det hele skal være perfekt. Det er altid sådan det skal være. 

Men hvorfor er det lige man skal booke musikken? Hvorfor ikke bare sætte en højtaler op med en playliste fyldt med dine egne yndlingssange? Det kan man jo selvfølgelig også gøre, men der er bare noget mere specielt ved at booke det. Er du ikke sikker på det er den rigtige beslutning? Så læs her 5 grunde til hvorfor du skal booke musik til brylluppet. 

1.Når du booker musik, er der styr på detaljerne

En af de 5 grunde er jo åbenlyse. Når du booker musikken, så har de styr på detaljerne. Det er så utrolig vigtigt at alle detaljerne er i orden, og det skal være en aften, eller dag, hvor du ikke stresser over om musikken virker. Det hele skal bar virke, og lige præcis derfor skal du booke musikken. Det er mennesker der har styr på det hele, på lige præcis det punkt.

De har prøvet at spille flere tusind gange, til mange forskellige fester, bryllupper, og alle mulige andre ting. Derfor kan man trygt stole på dem, og være sikker på festen ikke går galt. Derfor ligger den helt klart på nummer 1 på listen, hvorfor du skal booke musikken.

2. Vigtigheden af intimitet

Et bryllup handler om kærlighed. Det er en forening af to mennesker, der skal leve resten af livet sammen i et ægteskab. Derfor skal der i hvert fald være nogle tidspunkter, som er meget intime og romantiske. Det kan ikke rigtig opnås med ens egen playliste. Ved bookning har du nogle mennesker du kan fortælle, hvornår de skal spille det sjove, det søde, det romantiske osv. 

Det letter helt klart et pres fra skuldrene, at det ikke er dig, der skal have styr på alle de tidspunkter. Du har brugt så lang tid på at planlægge det, så du skal da ikke bruge et eneste af sekund på selve dagen, hvor du stresser over sådanne ting. Det er kærlighedens dag, ikke stressens dag.

3. Få lys og røg med musikken

Ofte når man booker musik, får man flere ting med. Her kan det altså være farverige lys, røg der svæver rund på gulvet, så det næsten ligner man går på en sky. Det kan være helt vildt smukt, og der findes så mange måder man kan bruge de ting på. 

Som sagt kunne røgen bruges på den måde, at den svæver rundt på gulvet, så det nærmest er en sky. Det er helt klart romantisk, og imens kan man have lyserøde og røde lys der bevæger sig roligt rund i rummet, mens det skønne ægtepar danser. Det kan da kun være noget enhver kvinde kunne ønske sig til drømmebrylluppet. 

4. Book karaoke

Er man en lidt mere vild og sjov type, der godt kunne tænke sig lidt af en fest til brylluppet, så er karaoke svaret. Det er en helt vild sjov måde at få gang i festen og en god stemning. Her kan du altså booke nogle der kan spille alle de mange sange der findes. Det er den bedste ide til en ordentlig fest stemning, når der skal mere gang i den. 

5. Book en kæmpe pakke til brylluppet

Der kan ofte bestilles en stor pakke, med både musik, og alt muligt andet. På den måde får du en masse lækkerier, som kun kan gøre dit bryllup magisk, og gøre det til en dag du aldrig nogensinde glemmer. Efter disse 5 grunde, kan man da kun have lyst til at booke musikken til brylluppet. Der er ingen tvivl om det vil blive en uforglemmelig oplevelse, og derfor skal alt være ekstraordinært.