• Gør jeres event perfekt!
  • Find underholdning, Festmusik og meget mere!
  • Nemt og simpelt overblik
Menu

Lege til julefrokost

Find de sjoveste lege til julefrokost herunder

1. Pakkeleg

Hvis der er en leg, der aldrig går af mode til en julefrokost, så er det pakkeleg. Derfor er det også oplagt, hvis du skal finde en god leg til en julefrokost. Man skal dog huske at bede folk medbringe gaver.

Det er en hyggelig leg, men det der for alvor kan gøre det sjov, er at se, hvad folk har pakket ind. Her er det vigtigt at vælge sin pakke med henblik på, hvem der deltager til julefrokosten.

2. Quiz

Du kan vælge at lave en quiz, der handler om jul. Det er også en rigtig sjov leg til en julefrokost. Det er dog en tand sjovere, hvis der er to hold, der kan dyste mod hinanden i quizzen.

Derfor bør man også have fokus på, at det skal være en quiz, hvor man kan tælle point. Man kan også gøre det enkeltvis, hvis man ikke er så mange. Husk dog på, at spørgsmålene skal handle om jul.

sjove lege til julefrokost3. Gæt en julesang

Langt de fleste kender til ’Gæt en sang’. Det er en sjov leg, men hvis du skal holde julefrokost, så er det sjovere at lave ’Gæt en julesang’. Det er det samme koncept, men her skal du i stedet blot gætte juelsange.

Hvis du gerne vil lave en leg, der er nem at have med at gøre, så er dette et oplagt valg. Du skal blot bruge en mobil og nogle høretelefoner, som folk kan lytte til musikken i, mens de nynner til de andre.

4. Awardshow

Hvis det er dig, der skal holde julefrokosten, så kan det være sjovt at lave et lille awardshow. Det er op til dig selv, hvad det skal være for nogle priser, der skal uddeles.

Det kan fx være en pris for ’Sjoveste grin’, ’Største bommert’ eller lignende. Det er op til dig selv, om de skal være lidt grovere. Det er dog vigtigt, at du passer på med, at du ikke træder nogen over tæerne.

5. Brunkageleg

Dette er også en sjov leg. Hver deltager skal sidde på en stol med hænderne på ryggen og hovedet bagover. Nu placeres der en brunkage i midten af panden på hver af deltagerne.

Det handler nu om at få brunkagen ned i munden, men kun ved hjælp af sit ansigt. Derfor må du ikke bruge dine hænder, mens man heller ikke må få hjælp fra nogle af de andre gæster ved julefrokosten.

Skriv en kommentar