Vores guide:

Kort til 60 års fødselsdag

kort 60 års fødselsdag

Kort/tekst til 60-års fødselsdag

Det er ikke alle, der synes, at det er nemt at skrive en tekst til et fødselsdagskort. Hvis det er noget, du også har svært ved, er du kommet til det rette sted. Her kan du nemlig finde inspiration til, hvad du kan skrive i et fødselsdagskort til en 60-års fødselar.

Tekster til 60-års fødselsdag

  • Kære (navn). Hjertelig tillykke med din fødselsdag. Jeg håber, at du får en skøn dag, og at du fejres af alle, du har kært. Herfra sendes der et stort hurra med de 60 år. Stort kram fra (navn).
  • Kære (navn). Et stort tillykke med de 60 år. På denne dag skal du huske, at alder ikke måles i antal år, men derimod i antallet af gode oplevelser gennem. Derfor er du stadig ung, og har mange oplevelser i vente. Forhåbentligvis også sammen med mig. Bedste hilsner fra (navn).
  • Kære (navn). Du ønskes et højt og klingende tillykke herfra. Jeg håber, at du får en dag, der huskes i mange år fremover, og at det er en dag, der er fyldt med varme, hygge og forkælelse. Det har du i hvert fald fortjent. Kram og knus fra (navn).
  • Kære (navn). Tillykke med din store dag. 60 år er en rigtig flot alder. Husk, at det er din dag i dag, og derfor skal du selvfølgelig nyde den til fulde. For en person som dig, er kun det bedste godt nok. Knus og varme fødselsdagshilsner fra (navn) og (navn).
  • Kære (navn). Du ældes med ynde – det er tydeligt at se. Herfra skal der lyde et kæmpestort hurra, og et lige så stort tillykke med de 60 år. Venlig hilsen (navn).
  • Kære (navn). Et stort tillykke med de 60 år. Du er som en god vin; du bliver kun bedre og bedre med årene. Nyd din fødselsdag med alle dem, du har mest kært. Kram fra (navn).
  • Kære (navn). Hip hip hurra! Et stort tillykke skal det lyde, her fra mig. Jeg håber, at du har haft en skøn dag, hvor der ikke har været mangel på noget. Det fortjener du. Kærligste hilsner fra (navn).
navne bryllupsdage

Bryllupsdage

Liste med navne på bryllupsdage Der findes mange forskellige bryllupsdage. Derfor kan det være svært at holde styr på dem

Læs mere »

Del: