Kort til 50 års fødselsdag

kort til 50 års fødselsdag

Kort til 50 års fødselsdag

Skal du ønske nogen tillykke med deres 50-års fødselsdag, skal det selvfølgelig gøres med et kort. Vil du gerne skrive et sådant kort, kan du her på siden finde inspiration til, hvad man kan skrive i det. Husk dog, at der ikke er nogle regler for, hvad man kan eller skal skrive i et sådant kort.

Eksempler på tekster til kort til 50-års fødselsdag

  • Kære (navn). Du ønskes hermed et stort tillykke med de 50 år. Jeg håber, at du får en fantastisk dag, hvor der ikke er mangel på noget. Det har du i hvert fald fortjent. Venlig hilsen (navn).
  • Kære (navn). Nu er du fyldt 50 år, og du er ved at være oppe i årene. Husk dog på, at man aldrig er ældre, end man selv har lyst til at være. Stort tillykke med de 50 år – jeg håber, at du får en helt fantastisk dag.
  • Hej (navn). Kæmpestort tillykke med din 50-års fødselsdag. Jeg håber, at du bliver fejret af alle dem, du har kærlig. Venlig hilsen (navn).
  • Stort tillykke med din 50-års fødselsdag, (navn). Du ønskes hermed en fantastisk dag, som jeg håber er fyldt med gaver, god stemning og en masse kærlighed. De bedste hilsner fra (navn).

Find flere sjove ideer i vores store guide om 50 års fødselsdag her.

Vil I gøre jeres kommende fest eller event til noget helt specielt? Festguru er Danmarks nye portal for festunderholdning og festmusik (og alt andet til fest). Vi har samlet de bedste bands, festmusikere, tryllekunstnere og komikere indenfor alle prisklasser, så I kan finde den perfekte til jeres event. Find den bedste festmusik her, forrygende festunderholdning her, eller måske en tryllekunstner her, der kan give jeres gæster en fantastisk oplevelse. 

Del: