Kort til 40 års fødselsdag

kort til 40 års fødselsdag

Ønsker du at ønske nogen tillykke med deres 40-års fødselsdag, skal det selvfølgelig gøres med stil. Derfor anbefales det at skrive et kort til vedkommende, uanset om det er til én, der står dig meget nært eller ej.

Der er dog forskel på, hvad der skal stå i dit kort, alt afhængigt af, om det er en person, der står dig nært eller ej. Det er dog ikke alle, der synes, at det er nemt at finde ud af, hvad der skal stå i kortet. Er det noget du selv kender til? I så fald kan du finde lidt inspiration herunder.

Eksempler på tekst til kort til 40-års fødselsdag

  • Kære (navn). Du ønskes et stort tillykke med din 40-års fødselsdag. Jeg håber, at du får en fantastisk dag med dem, du har kørt. Venlig hilsen, (navn).
  • Hej, min ven. Jeg håber, at du får en rigtig god fødselsdag. Du er nu fyldt 40 år – men husk, at du aldrig er ældre, end du selv har lyst til at være.
  • Kære (navn). Du ønskes et stort tillykke med de 40 år. Jeg håber, at du får en fantastisk dag, for det har du fortjent. Jeg ser frem til at fejre dig!

Vil I gøre jeres kommende fest eller event til noget helt specielt? Festguru er Danmarks nye portal for festunderholdning, festmusik, bryllupsmusik, tryllekunstnere mm.. Kontakt vores artister direkte, eller opret en forespørgsel og modtag tilbud fra artister, der matcher jeres ønsker.

Find fantastisk underholdning eller festmusik!

Lejlighedssange

Lejlighedssange – Find de bedste lejlighedssange her Det er sjældent, at der holdes større fest uden sangindslag i Danmark. Danskerne

Læs mere »

Drikkeviser

Drikkeviser – Find de bedste drikkeviser her Der findes et hav af sjove drikkeviser, der kan bruges til fester. Nogle

Læs mere »

Del: