Kort til 40 års fødselsdag

kort til 40 års fødselsdag

Ønsker du at ønske nogen tillykke med deres 40-års fødselsdag, skal det selvfølgelig gøres med stil. Derfor anbefales det at skrive et kort til vedkommende, uanset om det er til én, der står dig meget nært eller ej.

Der er dog forskel på, hvad der skal stå i dit kort, alt afhængigt af, om det er en person, der står dig nært eller ej. Det er dog ikke alle, der synes, at det er nemt at finde ud af, hvad der skal stå i kortet. Er det noget du selv kender til? I så fald kan du finde lidt inspiration herunder.

Eksempler på tekst til kort til 40-års fødselsdag

  • Kære (navn). Du ønskes et stort tillykke med din 40-års fødselsdag. Jeg håber, at du får en fantastisk dag med dem, du har kørt. Venlig hilsen, (navn).
  • Hej, min ven. Jeg håber, at du får en rigtig god fødselsdag. Du er nu fyldt 40 år – men husk, at du aldrig er ældre, end du selv har lyst til at være.
  • Kære (navn). Du ønskes et stort tillykke med de 40 år. Jeg håber, at du får en fantastisk dag, for det har du fortjent. Jeg ser frem til at fejre dig!

Vil I gøre jeres kommende fest eller event til noget helt specielt? Festguru er Danmarks nye portal for festunderholdning og festmusik (og alt andet til fest). Vi har samlet de bedste bands, festmusikere, tryllekunstnere og komikere indenfor alle prisklasser, så I kan finde den perfekte til jeres event. Find den bedste festmusik her, forrygende festunderholdning her, eller måske en tryllekunstner her, der kan give jeres gæster en fantastisk oplevelse. 

Del: