Kort til 18-års fødselsdag

kort til 18 års fødselsdag

Hvis du skal skrive et kort til en 18-års fødselsdag, har du mange muligheder. Derfor handler det naturligvis også blot om at være kreativ.

Der er ikke nogen faste regler for, hvad der skal stå i et sådant kort, hvorfor det faktisk er op til dig selv. Det er dog meget normalt, at man skriver noget med, at modtager af kortet nu er blevet voksen – og at det giver muligheder, men også mere ansvar.

Hvis du er i tvivl om, hvad du skal skrive i et sådant kort, finder du en række eksempler herunder, som du kan bruge som inspiration (eller blot kopiere direkte):

Eksempler på tekst til kort til 18-års fødselsdag

  • Kære (navn). Stort tillykke med de 18 år. Du er nu blevet voksen og myndig. Det betyder, at du har flere muligheder, men også mere ansvar. Men husk, at du fortsat er ung, hvilket du skal nyde! De bedste hilsner fra (navn).
  • Her på din 18-års fødselsdag skal der lyde et stort tillykke. Jeg håber, at du får en fantastisk dag, og at du bliver fejret af dine nærmeste.
  • Hej (navn). Du ønskes et stort tillykke med de 18 år. Det er en stor ting at blive 18 år, da det åbner op for en masse muligheder – husk at nyde dem alle! Med venlig hilsen, (navn).
  • Kæreste (navn). Nu er du endelig blevet 18 år, hvilket du sikkert har glædet dig til, så du får adgang til diskoteker, kan tage kørekort og meget andet. Herfra ønskes du et stort tillykke med dagen! Venlig hilsen, (navn).

Vil I gøre jeres kommende fest eller event til noget helt specielt? Festguru er Danmarks nye portal for festunderholdning og festmusik (og alt andet til fest). Vi har samlet de bedste bands, festmusikere, tryllekunstnere og komikere indenfor alle prisklasser, så I kan finde den perfekte til jeres event. Find den bedste festmusik her, forrygende festunderholdning her, eller måske en tryllekunstner her, der kan give jeres gæster en fantastisk oplevelse. 

Del: