Kobberbryllup kort

kobberbryllup kort

Kort til kobberbryllup – 10 tekstforslag til kort

12,5 år lyder måske som lang tid, men når de er tilbragt sammen med din eneste ene, kan det være ganske kort tid, og du kan kun håbe på, at der er mange flere, der følger. 

Hvis du har været gift i 12,5 år, kan du dog godt have lyst til at fejre det alligevel, da det trods alt er en stor da for dig og din ægtefælle. For mange er det også vigtigt, at dagen bliver noget helt særligt, netop fordi det er jeres helt store kærlighed i fejrer. Derfor skal der også være styr på jeres kort – uanset hvilken slags det er. 

Hvis du vil vide mere om, hvordan du finder frem til den helt rigtige tekst, så kan du blot læsere videre her, og blive klogere på, hvordan dine kort bliver præcis, som du gerne vil have dem. 

Læs vores store guide om Kobberbryllup her og find masser af gode ideer til at holde det sjoveste kobberbryllup med jeres gæster!

Sådan finder du din helt egen personlige tekst

Til bordkort er det selvfølgelig ikke teksten, der er vigtigt, i og med de fleste blot vælger at skrive navnet. Du kan vælge at hæve niveauet ved at give hver enkelt et kort citat, men dette kræver en masse arbejde, og det bliver derfor ofte valgt fra.

På invitationen er der derimod plads til at være kreativ, og du kan skrive mange forskellige ting alt efter hvilken stil du går efter. Det er klart en fordel at søge inspiration på nettet, hvis ikke selv du er den helt store digter. Herefter er det en god ide at rette til, så det bliver mere personligt og passer til dig og din partner. På den måde kan du skrive den egen personlige tekst. 

Find de 10 bedste ideer til god og sjov underholdning til bryllup her.

10 tekstforslag til dine kort

Som gæst til et kobberbryllup kan det også være en god ide at give et kort med gaven, så parret kan se, hver der har givet hvad – og et kort med et sødt citat om parrets kærlighed kan du aldrig gå helt galt i byen med. Dog kan det nogle gange knibe med kreativiteten. Hvis du er en af dem, der har svært ved at finde på søde citater, så har du her 10 tekstforslag, som du kan skrive på et kort til det endnu lykkelige par. 

 • Den person, der virkeligt elsker dig, kan og vil få dig til at fælde en tåre.
 • Find en, du ikke kan leve uden, og ikke en du kan leve med.
 • Kærlighed er som vinden, du kan ikke se den, men du kan mærke den. – Nicholas Sparks
 • Det er kærligheden, der sætter solen og de andre stjerne i bevægelse. – Dante Alighieri
 • Hvor der er kærlighed, er der liv. – Mahatma Gandhi
 • Kærlighed kan ikke males, tegnes eller beskrives – men føles.
 • Ægte kærlighed er den eneste sande åbenbaring
 • Kærlighed er at lære at acceptere forskelligheder
 • Et kys fra din elskede er det eneste, der skal til for at redde dagen
 • Ægte kærlighed er for evigt
 • You call it madness – I call it love
 • Vi kan kun lære at elske ved at elske!
 • Alt du behøver er kærlighed

Vil I gøre jeres kommende fest eller event til noget helt specielt? Festguru er Danmarks nye portal for festunderholdning og festmusik (og alt andet til fest). Vi har samlet de bedste bands, festmusikere, tryllekunstnere og komikere indenfor alle prisklasser, så I kan finde den perfekte til jeres event. Find den bedste festmusik her, forrygende festunderholdning her, eller måske en tryllekunstner her, der kan give jeres gæster en fantastisk oplevelse. 

Del: