Indbydelse til konfirmation

konfirmations indbydelser

Indbydelse konfirmation – 3 tekst eksempler

Konfirmationen er en stor dag for alle konfirmander. Både drenge som piger har fået det flotteste tøj på til festlighederne og er nu klar til at træde ind i de voksnes rækker. Det er en dag med fest og glade gæster, der er kommet langvejsfra for at fejre den store dag. Det er derfor vigtigt, at indbydelserne til konfirmationen sidder lige i øjet, når gæsterne skal inviteres til konfirmation. Der er mange vigtige detaljer, der skal med i invitationen, så gæsterne ved, præcis hvor og hvornår festlighederne foregår.   

Den klassiske invitation

Når du skal til at sende invitationer ud til dine gæster, kan du gå med den helt klassiske form for invitation. Det vigtigste er, at du oplyser hvor og hvornår gæsterne skal møde op og fejre den store dag. Her får du et eksempel på en klassisk tekst til invitationen:

I anledningen af min konfirmation, vil det glæde mig at se jer d. 6. maj i Krostuen kl. 14 til god mad og drikke. I er også velkomne til at deltage i konfirmationen i kirken kl. 10. Jeg håber at I vil komme og være med til at fejre min store dag.

En eventyrlig invitation

Det kan være sjovt at sende en mere anderledes invitation ud til gæsterne, som de sikkert vil huske mange år fremover. Du kan sætte invitationen op som et eventyr og lave dine egne karakterer. Her får du et eksempel på en eventyrlig invitation:

Der var engang en prinsesse, der hed Sofie, som boede på det store slot i Aarhus med kongen og dronningen. Prinsessen skulle snart træde ind i de voksnes rækker, og i den anledning ville det glæde hende og kongeparret at se sine venner og familie til den store fest. Hele herligheden skulle foregå på kongeparrets store slot i Aarhus med start kl. 13. Det skulle blive en storslået fest med god mad og drikke, og de skulle alle leve lykkeligt til deres dages ende. 

På forsiden af et magasin 

Måske har du altid drømt om at komme på forsiden at et magasin. Der findes mange forskellige sider på nettet, hvor det er muligt at få trygt et billede, der ligner forsiden på et magasin. Så kan du selv bestemme, hvilke billeder der skal på forsiden, og hvilke overskrifter der skal være til hvert billede. Du kan altså sende din helt egen forside ud som konfirmationsinvitation til dine gæster. Det er både en sjov og anderledes måde at invitere sine gæster til fest. 

På forsiden kan du som overskrift blandt andet skrive ”Så flotte er lokalerne på krostuen, der d. 6. maj kl. 13 huser mange kendte gæster”. Du kan også vedhæfte din ønskeseddel ved at lave en overskrift der hedder, ”15 forslag til konfirmationsgaver”. 

Vil I gøre jeres kommende fest eller event til noget helt specielt? Festguru er Danmarks nye portal for festunderholdning og festmusik (og alt andet til fest). Vi har samlet de bedste bands, festmusikere, tryllekunstnere og komikere indenfor alle prisklasser, så I kan finde den perfekte til jeres event. Find den bedste festmusik her, forrygende festunderholdning her, eller måske en tryllekunstner her, der kan give jeres gæster en fantastisk oplevelse. 

Del: