Guldbryllup sange

Det er ikke alle, der har lyst til at holde en tale ved et guldbryllup. Alligevel er der dog flere af dem, der ikke vil holde tale, der gerne vil bidrage med et lille indslag. I denne forbindelse er der dog mange muligheder, hvorfor det kan være svært at sætte sig fast på, hvad det skal være.

Hvis det er noget, du kan genkende, er det oplagt at vælge en sang. Det er dog ikke alle, der har mod på at skrive en sang selv, men det er selvfølgelig heller ikke nødvendigt. Der er nemlig rig mulighed for at finde sange, der allerede er skrevet, hvorfor du blot skal stå for at printe dem ud.

Hvis du leder efter en god sang, der kan bruges ved et guldbryllup, så er du havnet på den helt rette side. Du kan nemlig herunder finde en sang, der egner sig rigtig godt til at blive sunget ved et guldbryllup. Husk at printe sange nok ud, til at alle gæster kan få et eksemplar af sangen.

Sang til guldbryllup

Melodi: Jeg elsker den gamle, den vaklende rønne

1.

Som trækfugleskaren i efterårsblæsten,

fløj årene bort, men i mindernes skær,

med slægt og med venner ved guldbryllupsfesten,

mildt smiler I to, som hinanden fik kær.

2.

Når guldet nu skinner, I tænker tilbage,

på solrige minder fra ungdommens vår,

igennem de mange og dejlige dage,

som blev jeg forundret i et halv hundrede år.

3.

Men stævne I to satte klogt efter evne,

langt mere end nutidens ungdom formår,

specielt jeres gæstfrihed her vil vi nævne,

at hygge om venner så smukt I forstår.

4.

Ja, tusinde ønsker jer to vil vi bringe,

om solskin og hygge i fredelig ro,

et leve ved guldbryllupsfesten skal klinge,

vi hæver vort glas til en skål for I to.

Vil I gøre jeres kommende fest eller event til noget helt specielt? Festguru er Danmarks nye portal for festunderholdning og festmusik (og alt andet til fest). Vi har samlet de bedste bands, festmusikere, tryllekunstnere og komikere indenfor alle prisklasser, så I kan finde den perfekte til jeres event. Find den bedste festmusik her, forrygende festunderholdning her, eller måske en tryllekunstner her, der kan give jeres gæster en fantastisk oplevelse. 

Del: