• Gør jeres event perfekt!
 • Find underholdning, Festmusik og meget mere!
 • Nemt og simpelt overblik
Menu

God bedring – søde tekst til kort og hilsner

God bedring hilsner – 20 tekster til et sødt kort

Der findes mange situationer, hvor folk har brug for støtte. Hvis de går igennem en periode med sygdom, har været igennem en operation el.lign., vil de sandsynligvis sætte pris på ekstra støtte. Derfor kan du vælge at sende vedkommende et lille kort, hvor du ønsker god bedring.

Hvis det er noget, du har overvejet, men du har svært ved at skrive en tekst, så kan du finde inspiration her på siden. Herunder har vi nemlig samlet 20 forskellige tekster, der kan bruges til et god bedring-kort. Derfor er der selvfølgelig også en tekst, der passer godt til dine behov.

god bedring hilsner kort

Tekst eksempler til God bedring kort

 1. Kære (navn). Jeg tænker på dig i denne svære stund. Jeg håber, at du hurtigt kommer på benene igen. Du må endelig sige til, hvis jeg kan være behjælpelig med noget.
 2. Kære (navn). Jeg hørte om din ulykke. Jeg håber, at du snart er på benene igen. Det er en skam, at du skal gennemgå dette, men det – uden tvivl – gøre dig til en stærkere person.
 3. Kære (navn). Jeg sender dig disse blomster med tilhørende kys og kram, for at fortælle dig, at jeg ville ønske, at du var her. Jeg håber, at du snart er på benene igen.
 4. Hej, min kære. Jeg håber, at du snart får det bedre, og at du får lov til at mærke glæden ved at frisk og rask. Jeg elsker dig.
 5. Kære (navn). Jeg sender dig hermed helbredende tanker, der kommer direkte fra hjertet. De sendes med et håb om, at du snart er rask og er på benene igen!
 6. Hej, ven. Hvis blot man kunne købe sig til godt helbred, så havde jeg glædeligt tømt min bankkonto, for at du kunne få det godt igen. God bedring!
 7. Kære (navn). Hvis blot jeg kunne magi, så jeg kunne få dig til at være sund og rask med det samme, så ville det være meget nemmere. Rigtig god bedring.
 8. Kære (navn). Jeg håber, at min hilsen og den lille gave kan sætte et smil på dine læber i en stund som denne. Det har du i hvert fald fortjent!
 9. Kæreste (navn). Som solen stiger hver morgen, håber jeg at du vil rejse dig fra din sygdom, så du igen kan blive rask og frisk som en havørn.
 10. Hej (navn). Jeg er ked af at høre om din ulykke. Jeg håber, at du snart får det bedre og er på benene igen, for vi savner dig her på kontoret!
 11. Kære (navn). Husk på, at du ikke står i dette alene. Jeg vil altid være ved sin side, og sammen kan vi komme igennem alt!
 12. Kære (navn). Jeg er knust over at hære om dit helbred. Jeg håber, at du får det bedre på ingen tid, så du igen kan nyde livet, som du plejer.
 13. Hej (navn). Jeg sender dig hermed et lille kort med tilhørende solskin, for at gøre en mørk dag lidt lysere. Jeg håber, at du bliver rask på ingen tid.
 14. Kære (navn). Du er en vigtig del af mit liv. Når du ikke er tilstede, føles det hele så tomt. Jeg elsker dig, og håber at du snart får det bedre.
 15. Kære (navn). Jeg sender dig hermed lidt opmuntring i en svær tid. Husk på, at vi tænker på dig. Glæd dig over livet, så vil du blive rask på ingen tid.
 16. Hej, min ven. Jeg er ked af at høre om din ulykke. Jeg ved det er en svær stund, du står overfor, men husk på, at jeg altid er ved din side.
 17. Hej, min elskede. Jeg elsker dig dybt, og vil gå gennem ild og vand for dig. Derfor er jeg sikker på, at vi også klarer os igennem dette. God bedring, min skat.
 18. Hej (navn). Jeg ved, at du er helt vild med chokolade. Derfor sender jeg dette kort og lidt chokolade, så du har lidt at hygge dig med i denne stund. Rigtig god bedring!
 19. Kære (navn). Det er aldrig sjovt at være bundet til sygesengen. Med dit livsmod, er jeg dog sikker på, at den ikke holder på dig i længe. God bedring!
 20. Kære (navn). Jeg vil blot ønske dig en god bedring. Sygdom er aldrig sjovt, men husk på, at du er omgivet af venner og familie, der altid vil støtte dig. God bedring. Vi ses snart!

Skriv en kommentar