Fødselsdagskort

fødselsdagskort

Vil du gerne sende et fødselsdagskort til én, du holder af? I så fald er det kun halvdelen af opgave at finde et passende kort, da der selvfølgelig også skal skrives en tekst inde i kortet.

Er du i tvivl om, hvad man skriver i et sådant kort? Hvis ja, så kan du glæde dig over, at du er kommet til det rette sted. Her på siden kan du nemlig finde inspiration og forslag til tekster, der kan bruges i fødselsdagskort.

Eksempler på tekster til fødselsdagskort

Kære (Navn),

Et stort tillykke med din fødselsdag og de XX år, skal der lyde. Der er noget, der tyder på, at du har opført dig pænt det seneste år, for sikke et nydeligt vejr, du forkæler os med.

Jeg håber, at du får en rigtig god dag, og at du bliver fejret af både familie og venner. Du må have det godt, til vi ses igen.

Bedste hilsner,

(Navn)

Hej (Navn),

Herfra skal der lyde et endnu større tillykke, end fra alle andre. Jeg håber, at du nyder din fødselsdag, og at du bliver fejret af dem, du har nært. Jeg ser frem til at fejre dig til et brag af en fest.

Venlig hilsen,

(Navn)

Kære (Navn),

I dag er din fødselsdag. I dag er din dag. Det skal vi fejre. Det har du nemlig om nogen fortjent. Derfor skal jeg nok sørge for, at du bliver fejret med manér!

Du har altid sat alle andre før dig selv, du er umådeligt omsorgsfuld, og du er højt elsket af rigtig mange!

Jeg håber, at du får den bedste fødselsdag nogensinde – det fortjener du!

Kærligste hilsner fra (Navn)

Kære (Navn),

Jeg ved godt, at jeg ikke er god til at få det sagt, og derfor vil jeg bruge din fødselsdag som anledning til at gøre det helt klart: jeg elsker dig rigtig højt!

Jeg glæder mig til at forkæle dig og forhåbentlig give dig den bedste fødselsdag nogensinde.

Kærlig hilsen,

(Navn)

Kære (Navn),

Du er efterhånden ved at komme op i årene. Det er der dog ikke nogen grund til at bekymre sig om. I stedet skal du blot huske på, at du bliver bedre og bedre, som tiden den går.

Du ønskes derfor også et stort tillykke her på din fødselsdag. Jeg håber, at du bliver både fejret og forkælet af alle dem, du har omkring dig, for det har du fortjent.

Fødselsdagshilsner fra (Navn)

Kære (Navn),

I anledning af din fødselsdag ønskes du et hjerteligt tillykke fra os alle.

Vi håber, at du får en rigtig god dag, og vi er meget glade for, at vi må være med til at fejre dig.

Mange fødselsdagshilsner,

Familien (Navn)

Vil I gøre jeres kommende fest eller event til noget helt specielt? Festguru er Danmarks nye portal for festunderholdning og festmusik (og alt andet til fest). Vi har samlet de bedste bands, festmusikere, tryllekunstnere og komikere indenfor alle prisklasser, så I kan finde den perfekte til jeres event. Find den bedste festmusik her, forrygende festunderholdning her, eller måske en tryllekunstner her, der kan give jeres gæster en fantastisk oplevelse. 

fødselsdagskort skabelon og eksempler

Del: