Firmafest Ideer

firmafest ideer

Firmafest – Idéer til en sjov fest

En firmafest er en begivenhed, der gør det muligt at ryste kollegaer sammen på kryds og tværs. Det betyder også, at man kan opbygge relationer til sine kollegaer, der går ud over arbejdet. Det er – uden tvivl – en del sjovere at gå på arbejde, hvis man trives på sin arbejdsplads, og man har et godt forhold til sine kollegaer.

Derfor er det ikke kun en fest, der handler om, at de ansatte kan skabe nye sociale relationer. Det er en fest, der også kan medvirke til en øget produktivitet i arbejdstiden. Føler du, at du har en god relation til dem, du arbejder med, vil man også gerne yde mere. Derfor er det også vigtigt, at man gør noget ud af disse fester.

Inviter gæsterne i god tid

Som det er gældende for alle arrangementer af denne karakter, er det vigtigt at invitere folk i god tid. Derved bliver planlægningen ikke blot nemmere, men der er også større sandsynlighed for, at de fleste kan deltage. Jo før du har kendskab til festens størrelse, des bedre kan du forberede dig til den respektive fest.

Derfor skal du naturligvis også angive en dato for tilmeldingsfristen. Den valgte dato bør være et stykke tid før selve festen. Det vil medføre, at du får god tid til at planlægge det, der skal planlægges. Det inkluderer alt fra bestilling af mad og drikke til booking af underholdning.

Gode idéer til festlige aktiviteter

Der er et hav af forskellige aktiviteter, der egner sig til en firmafest. Teambuilding er altid en god idé. Der er mange eventselskaber, der specialiserer sig i at arrangere aktiviteter med fokus på teambuilding. De laver et program, hvor fokus er at ryste gruppen sammen, hvilket skaber et godt sammenhold mellem deltagerne.

Det behøver dog ikke nødvendigvis at være teambuildingaktiviteter. Der er også et væld af andre muligheder. Eksempelvis kan I tage ud at køre gokart, spille paintball, køre på Segway m.m. Der er et hav af sjove og gode muligheder. Det vigtigste er selvfølgelig, at I laver noget sammen, der ikke handler om arbejde.

Hvis I ønsker at prøve kræfter med noget andet, kan I også tage på fisketur, tage ud at sejle kano eller noget helt tredje. Faktisk er der stort set frit valg på alle hylder, når du skal vælge aktiviteter. Når du skal vælge en god aktivitet til en sådan fest, er det vigtigt, at du tager højde for, hvilke gæster, der skal deltage i dem.

Det er nemlig ikke alle aktiviteter, der er passende til alle firmaer og alle fester. Det er vigtigt at tage højde for, hvordan de ansatte er som personer, og hvor gamle de er. Hvis de ikke er meget til sport, er det ikke en god idé at tvinge dem til at dyrke sport. Derfor er det meget vigtigt, at du har fokus på deltagerne.

Aktiviteter til en festlig aften

Hvis det er en fest, der skal starte eller fortsætte til ud på aftenen, skal der også være noget underholdning her. I kan fx invitere en artist, der kan danse, synge og spille for jer. Hvis det ikke er noget, der virker som det rette, er det også muligt at booke en komiker. Han eller hun kan nemlig komme at underholde her.

Det er stort set kun fantasi og budget, der sætter grænser for, hvad der kan lade sig gøre. Dog handler også om, hvilket firma det er, hvilken fest man vil skabe, og hvordan den gennemsnitlige medarbejder er. Det er vigtigt, at det er noget, der bliver taget højde for, så det ikke blot bliver en vilkårlig underholdning.

Vil I gøre jeres kommende fest eller event til noget helt specielt? Festguru er Danmarks nye portal for festunderholdning og festmusik (og alt andet til fest). Vi har samlet de bedste bands, festmusikere, tryllekunstnere og komikere indenfor alle prisklasser, så I kan finde den perfekte til jeres event. Find den bedste festmusik her, forrygende festunderholdning her, eller måske en tryllekunstner her, der kan give jeres gæster en fantastisk oplevelse. 

ideer til firmafest

Del: