Hvad søger I:
Kategori:
Pris:
Hvor i landet:

Festunderholdning

Modtag tilbud til jeres fest fra vores dygtige artister

Så let er det!

1. Opret forespørgsel

Opret en gratis forespørgsel, der inkluderer info om hvad I søger til jeres kommende fest eller event. 

2. Modtag tilbud

Herefter vil I hurtigt (ofte indenfor et par timer) modtage tilbud fra vores dygtige artister, der matcher jeres krav.

3. Book den bedste artist

Vælg den artist, I mener passer bedst til jeres fest eller event! Det er nemt og hurtigt og gør arrangementet uforglemmeligt!

Udfyld formularen og modtag tilbud direkte fra artisterne

Beskriv kort jeres kommende event ved at udfylde formularen herunder.

Vælg den artisttype I søger til jeres event.

Et udpluk af vores dygtige artister

Få et overblik over de dygtige artister i listen herunder. Du kan kontakte artisten direkte gennem kontaktformularen på deres profil.

Bliv snydt af live magi lige for snuden af dig

Book 110% SJOV underholdning til fest

Tryllerier, standup, underholdning og meget mere!

Trylleri, magi og underholdning til enhver fest

Psykologisk tankelæser

Professionel trylleri med fascinations- og grinegaranti

Utrolig magi med en masse grin!

En fest bliver først rigtig sjov, når der kommer festunderholdning med. Underholdning til fest kan dække over mange sjove og underholdende kategorier – her på siden finder du en masse forslag, som I kan gøre brug af til at forkæle gæsterne til jeres næste fest.

 

Find festunderholdning, der passer til jeres budget

Når I skal vælge den rette underholdning, så tænk gerne over hvor stort et budget I har. De underholdningstilbud, du finder herover spænder vidt i hvor meget det koster. Du kan fx booke en tryllekunstner til alt fra mellem 3000 til +10.000 kr. og det samme gør sig gældende med komikere.

Gør dig derfor nogle tanker over, hvor stort et budget I har til rådighed. Husk i øvrigt at prisen ikke altid er lig med at underholdningen vil passe bedre til jeres arrangement. Ofte gælder det om at finde frem til den slags underholdning, der vil gøre sig bedst til netop jeres gæster.

Det kan være svært at sige, og jo bedre du kender gæsterne jo nemmere en opgave vil det være. Hvis du er i tvivl kan du evt. tænke over nogle af følgende punkter:

  • Hvor mange gæster er der inviteret med?
  • Hvor mange andre indslag, kommer der i løbet af dagen?
  • Hvilken aldersgruppe har gæsterne?
  • Hvor lang tid har I til rådighed?
  • Skal I afholde festen om aftenen eller midt på dagen?

Mange af disse punkter vil gøre det lettere for jer at vælge underholdning, når I først får svaret på det. Fx vil det ofte give et godt indblik I hvad der skal ske, hvis I kender til alle de andre indslag, der er planlagt til dagen. Den bedste festunderholdning vil kunne passes ind på et hvilket som helst tidspunkt på dagen!

Hvor mange gæster er med?

Hvor mange gæster vil der komme med til festen? Har du et svar på dette, så kan du også bedre specificere den forespørgsel du sender ud til nogen at artisterne her på siden. Nogle artister kan nemlig kun optræde for gæster op til en bestemt størrelse, mens det modsatte gør sig gældende for andre: her vil det ikke være optimalt, hvis man kun er fx 20 gæster, men derimod fungere bedre, hvis man er over 100.

Er der børn med?

hvis der udelukkende er voksne med til festen, så giver det ofte nogle andre rammer for underholdningen til festen end hvis det er en blanding mellem børn og voksne. Hvis man eksempelvis vælger en komiker så vil nogle af disse ikke gøre sig så godt for børn, da deres show ofte er henvendt til et mere voksent publikum.

Hvor længe må det vare?

Hvis I kun har en halv times tid til rådighed, så er det vigtigt at få dette skrevet ned i den forespørgsel man sender en given artist. Ofte vil der være en fast tidsramme for et givent show, og hvis det viser sig at I har mindre tid til rådighed end showet varer, så er det vigtigt at få dette sagt så hurtigt som muligt.

Søger du til en speciel lejlighed

Hvis du søger festunderholdning til en speciel lejlighed så kig evt. i nogle af de andre kategorier her på Festguru. Der er nemlig artister, der er specialiseret indenfor forskellige genre og til forskellige begivenheder som måske fødselsdagen, konfirmationen eller brylluppet. Find hurtig adgang til dem herunder.

Flere kategorier