Profilinfo

XLENT

XLENT - Some do music - WE DO PARTIES! - Tjek vores videoer her ->

XLENT = Dinner, fest og dansemusik til bryllupper, byfester, ringridning, firmafester, julefrokoster, fødselsdage, receptioner.

Med over 25 års erfaring fra live musik brancen sikre XLENT at festen bliver en succes.
Angivet er et prisniveau, den konkrete pris aftaler vi via en forespørgsel der macher din fest og budget.
XLENT kan også bookes som NonStop koncept med DJ
——————————————————————————————————————

XLENT er et velspillende og energisk orkester. Et allroundorkester der bygger deres optræden på mere end 25 års erfaring. Den sikre garanti for en vellykket fest, om du skal holde bryllup eller byfest. Vi rammer altid det helt rigtige niveau.

XLENT består af Jimmi Jørgensen – Keyboard og forsanger, Jacob Hansen – Guitar og kor, Stine Ejsing Andersen, Vokal og kor, Dan Sandhøj Fromm – Trommer og kor. Allan Schøning – Leadguitar og vokal.

Sikre elementer i vores show er publikumsdialog, underholdning i topklasse, meget bredt repertoirer der spænder fra eksklusiv dinner musik med sang, gammel 60 rock til den nyeste hitliste musik fra dette årti. Om det er Lucas Graham, Seebach, Helmig, Dodo, Danseorkesteret, StatusQ, Volbeat – Forevigt, PetShopBoys, Cher, Birthe Kær eller Himmelhunden så sikre vi det rette musik til din fest. Med ca 300 numre i repetuaret har vi nok at vælge imellem. Det hele bliver pakket ind i en enestående oplevelse af lyd og lys.

XLENT optræder til alle former for fester hvor der er brug for musik og underholdning. Skal du holde bryllup, fødselsdag, reception, firmafest, julefrokost, byfest, bierfest, marked eller ringeridning, så Kontakt XLENT og få en snak om hvordan din fest bliver en uforglemmelig oplevelse.

Eller

Video

Lyd

Anmeldelser

2 Anmeldelser

5/5 Stjerner

Vi blev IKKE skuffet! XLENT indfriede alle de forventninger vi havde til god festmusik. Jeg sender mine varmeste anbefalinger.

Kontakt XLENT

Udfyld formularen herunder, og så vil XLENT vende tilbage til dig så hurtigt som muligt. Det er gratis og helt uforpligtende, og du kan frit vælge, om du vil benytte dig af det tilbud, du modtager.

Du vil måske også synes om

Annemette synger til alle lejligheder, bryllup, konfirmation, sølvbryllup, begravelse eller andet….

Område:

Pianist og Liveband Lasse Skov & Clazified leverer en lækker blanding…

Område:

På disse sider vil du få en præsentation af Danseorkestret Ten-Four….

Område:

Solistuddannet klassisk sangerinde fra konservatoriet. Jeg har de sidste 10 år…

Område: