Profilinfo

Valiant OnemanBand

Gør jeres fest perfekt med fantastisk festmusik med Mathias fra Valiant One Man Band!

Kunde udtalelser:

“Mathias spillede til vores bryllup d. 8 juli 2017 fra 17.30-02. Udover at være en yderst behagelig person, er Mathias en eminent dygtig musiker. Han er professionel og man kan trygt læne sig tilbage og nyde musikken. Man sidder dog ikke stille lang tid af gangen, da han fyrer det ene hit af efter det andet. Dansegulvet var fyldt og stemningen var i top. Han tilpasser musikken til stemningen og giver sig 100%. Hans guitar spil og sangstemme er fantastisk. Flere af vores gæster fik hans visitkort og ønsker at han spiller til deres næste fest. Vi vil til enhver tid også booke ham igen.”

“Perfekt er ikke ordet! En musiker som ham, fåes ikke bedre!! Vi var trygge i hele forberedelsen op til, og dialogen har været framragende! Til vores bryllup i går, kan ord ikke beskrive hvor stor en del han var i at fuldende vores dag! Musikken var perfekt under middagen, indlevelsen var helt igennem fantastisk, og da det blev tryllet om til dansegulv satte han gang i den vildeste fest hvor han formåede at hive 56 mennesker på dansegulvet på en gang på ingen gang 5 min. Vi har kun en ting at sige…. P E R F E K T !!!!”

Eller

Video

Lyd

Anmeldelser

0 Anmeldelser

Kontakt Valiant OnemanBand

Udfyld formularen herunder, og så vil Valiant OnemanBand vende tilbage til dig så hurtigt som muligt. Det er gratis og helt uforpligtende, og du kan frit vælge, om du vil benytte dig af det tilbud, du modtager.

Du vil måske også synes om

Slaraffenband optræder med ægte håndspillet livemusik til alle typer fester. Vi…

Område:

Samtalevenligt dinnermusik / festmusik. Guitar & vokal Jeg spiller uden tilsætning…

Område:

25 års engageret virke som guitarist – uddannet i klassisk guitar…

Område:

Hele landet

XLENT = Dinner, fest og dansemusik til bryllupper, byfester, ringridning, firmafester,…

Område: