Profilinfo

Totte …musik til alt

Med keyboardet og sangstemmen klar er festmusikken i sikre hænder hos Totte

Med Totte’s enorme erfaring som professionel festmusiker igennem mere end 50 år er musikken til din fest tilpasset dine ønsker og krav både under spisningen og til dansen bagefter.
Om anledningen er bryllup, sølvbryllup, guldbryllup, diamantbryllup, krondiamantbryllup eller jernbryllup, så har Totte spillet musik til dem alle, og selvfølgelig også til fødselsdagfester, jubilæer, firmafester etc.
Under spisningen spiller Totte til dine festsange, og er der specielle ønsker til bestemte melodier eller musikgenrer, kan dette aftales inden festen. Under dansen synger Totte til alle melodierne…
Der er musik til alle aldre i repertoiret, og lydstyrken er selvfølgelig tilpasset arrangementet, så skynd dig ind og bestil "Totte …musik til alt" til din næste fest, så er kvalitet og stemning i højsædet.

Eller

Video

Lyd

Anmeldelser

2 Anmeldelser

5/5 Stjerner

Det var bare så godt!

Kontakt Totte …musik til alt

Udfyld formularen herunder, og så vil Totte …musik til alt vende tilbage til dig så hurtigt som muligt. Det er gratis og helt uforpligtende, og du kan frit vælge, om du vil benytte dig af det tilbud, du modtager.

Du vil måske også synes om

Pianist og Liveband Lasse Skov & Clazified leverer en lækker blanding…

Område:

Baily leverer med garanti et af markedets bedste kvindevokaler. Gina Michaels,…

Område:

Jeg underholder med guitar og sang, og spiller et bredt udvalg…

Område:

Hele landet