Profilinfo

Video

Lyd

Torben Schmidt

Mit navn er Torben Schmidt og jeg er professionel sanger. Måske du har set mig fra forskellige TV programmer gennem tiden som bl.a. X-Factor Eller Danmark Har talent. Min sangstil er utrolig bred og når jeg optræder så vil du opleve at alle gæsterne fra første sekund vil blive inddraget og synge med på sange fra genre som Dansk top, jazz og meget mere! Jeg tilpasser det altid så det passer til jeres omgivelser.

Læs mere om Torben

Nu har du allerede fået en lille introduktion af hvem jeg er, og hvad jeg laver. Men jeg har sunget og optrådt hele livet eller hvertfald ligeså længe som jeg kan huske! Jeg har optrådt til arrangementer og events over hele landet, og jeg optræder for selv de mindste forsamlinger af måske 10-20 personer til meget større forsamlinger af +100 eller sågar +500 personer.

For mig er det vigtigste at publikum får sig en oplevelse udover det sædvandlige. Derfor er jeg altid lydhør overfor hvad du eller I som arrangører ønsker jer til netop jeres kommende arrangement. Det er altid utrolig vigtigt!  Det er nemlig vigtigt at alles forventninger bliver indfriet lige fra publikum, der forventer et storslået show med masser af gode sange til jeres.

Jeg glæder mig meget til at høre fra jer, så vi sammen kan få sat de bedste rammer sammen til jeres event. Det er noget, der altid gør at festen vil blive ekstra god.

Jeg synger i øvrigt både a capella, men jeg kan også sagtens medbringe mit eget musikanlæg, og dette fungerer altid godt hvis der skal gang i festen i en fart!

Kontakt kunstner

Du vil måske også synes om

Hvis du gerne vil give en personlig gave til festen, så…

Område:

Hele landet

Hvis du ønsker en oplevelse, der er udover det sædvandlige og…

Område:

Hele landet

Hvis I ønsker at få en god stemning under middagen til…

Område:

Hele landet

Sorry, but you do not have permission to view this…

Område:

Hele landet

Har du overvejet disse kategorier?

Har du overvejet disse kategorier?