Profilinfo

Tomas

Nærværende, hyggelig, varm, velkendt, eksklusiv dinnermusik.

Jeg er 2.generations dinnermusiker. Min far kom til Danmark i 70 med en Polsk teatertrup og blev gift med en dansk pige. Som konservatorieuddannet pianist og trompetist fik han hurtigt job i det danske musikliv. Han ernærede sig primært som dinnermusiker og festmusiker og satte sig så grundigt ind i den danske sangskat, at han ofte fik at vide, at han kendte de danske sange bedre end hans danske kollegaer.

Jeg voksede op til daglig klimpren af klaver fra stuen, hvor han sad og øvede sig. Han introducerede mig tidligt for alle de store musikere og også klassiske værker og jeg lærte at lytte og mærke musikken helt ind i sjælen.

Jeg begyndte tidligt at spille guitar og lærte at spille et hav af klassikere fra Beatles til Abba og komponerede også egne sange. Som ung var jeg med i bands og fik i starten af tyverne mine første dinnermusik-jobs. Det er nu 21 år siden. Jeg har spillet til stort set alt hvad der er at spille til. Og jeg fornemmer hurtigt når jeg træder ind i et rum hvor højt lyden skal være, hvilke sange, der passer bedst til lejligheden osv. Det er en balancekunst hvor alle toner skal understøtte præcis det, der foregår i nuet på en måde, så de høres uden at de på nogen måde forstyrrer.

Jeg elsker mit job! Fordi det er det mest naturlige for mig i verden og måske især fordi det slet ikke føles som arbejde.

Eller

Video

Lyd

Anmeldelser

0 Anmeldelser

Kontakt Tomas

Udfyld formularen herunder, og så vil Tomas vende tilbage til dig så hurtigt som muligt. Det er gratis og helt uforpligtende, og du kan frit vælge, om du vil benytte dig af det tilbud, du modtager.

Du vil måske også synes om

Jeg kan tilbyde: Dæmpet spisemusik under maden. Musik til sangene, jeg…

Område:

Hele landet

Afdæmpet musik under middagen: Et bredt repetoire, med pli og opmærksomhed,…

Område:

Hele landet

Chillumklud Group – En sikker succes. Chillumklud Group har igennem de…

Område:

Vi er en trio, der igennem de sidste 15 år har…

Område: