Profilinfo

Richard Ragnvald

Dansktop og ældreunderholdning

Richard Ragnvald byder naturligvis på hits som ”Tak fordi vi er venner” og ”Kære lille mormor”. Derudover spænder repertoiret bredt. Med Ragnvalds mangeårige erfaring som underholder sammensætter han med sikker hånd det rigtige repertoire: Dansktop, viser, operette samt andre populære sange. Kort sagt får man en festlig syng-med underholdning, man sent vil glemme.

Det er bestemt ikke ligegyldigt hvilket repertoire, man vælger, når man skal underholde det modne publikum, så derfor har Richard Ragnvald specialiseret sig i et program, som han ved, vil glæde de mange seniorer rundt i Danmark. Udover de iørefaldende sange, man i forvejen kender fra Richard Ragnvald, – bl.a. ”Tak fordi vi er venner ” og ikke mindst ”Kære lille mormor” – som jo man kender fra Dansktoppen og ikke mindst GIRO 413

Eller

Video

Lyd

Anmeldelser

1 Anmeldelser

5/5 Stjerner

Kontakt Richard Ragnvald

Udfyld formularen herunder, og så vil Richard Ragnvald vende tilbage til dig så hurtigt som muligt. Det er gratis og helt uforpligtende, og du kan frit vælge, om du vil benytte dig af det tilbud, du modtager.

Du vil måske også synes om

KeePlaying DANCE leverer dansemusik som kan sætte gang i enhver fest….

Område:

No Good er musik til alle slags fester. Vi er et…

Område:

Slaraffenband optræder med ægte håndspillet livemusik til alle typer fester. Vi…

Område:

Parcium Event Group er et event firma der levere alt til…

Område: