Profilinfo

PoulEriksMusik

Erfaren musiker

Alsidig, levende musik timer til fester og arrangementer + komposition af højskole melodier til egne sangbøger. Ny nodebog ude nu: "Festmusik & Fortællinger" med hele 50 kompositioner.
Skal du holde fest i anledning af fødselsdag, bryllup, konfirmation, jubilæum, reception eller andet, og ønsker du en særlig oplevelse med god og levende musik til fest i denne sammenhæng, så har du fat i den rigtige.

Højskolesangbogen er ALTID med og der spilles ørevenligt diner´musik til din fest med forskellige genrer og frisk musik til dansen herefter.
Kan også bestilles til dag arrangementer, højskolesange, mulighed for højskoleforedrag hvor jeg kommer som pianist til gode sange af f.eks. Jens Rosendal, Poul Jansen m.fl.

Prisen oplyst er afhængig af antal km der skal køres til spillejobbet – men send trygt bud om en snak musik – og levende musik er håndværk og ikke dyrt weekend og aften/nat arbejde taget i betragtning!

Eller

Video

Lyd

Anmeldelser

0 Anmeldelser

Kontakt PoulEriksMusik

Udfyld formularen herunder, og så vil PoulEriksMusik vende tilbage til dig så hurtigt som muligt. Det er gratis og helt uforpligtende, og du kan frit vælge, om du vil benytte dig af det tilbud, du modtager.

Du vil måske også synes om

Dj. Lille John har mange års erfaring i at spille dinner…

Område:

Hele landet

XLENT = Dinner, fest og dansemusik til bryllupper, byfester, ringridning, firmafester,…

Område:

Se venligst min præsentations video her på siden, hvor du kan…

Område:

Vi er en trio, der igennem de sidste 15 år har…

Område: