Profilinfo

Musik til bryllup og vielse med Christian Wandel

Få et romantisk soundtrack til den store dag - musik til vielse, reception, middag og dans

Jeg er konservatorieuddannet musiker/sanger og har igennem de seneste mange år optrådt til utallige bryllupper og vielser over hele landet både som sanger, pianist og med band.
Jeg kan derfor tilbyde en musikløsning til hele jeres dag, hvis det ønskes.

Musik til vielse
Her optræder jeg oftest som sanger og pianist, hvor jeg fremfører 1-3 ønskesange samt akkompagnerer til fællessalmerne. Det kan lade sig gøre både i kirken eller udendørs (dog kræves altid en god plan B ved udendørs vielse i tilfælde af dårligt vejr på dagen)
Det er også muligt at sammensætte musik efter mere specielle ønsker, så har I en idé, så hjælper jeg også gerne med at føre den ud i livet.

Musik til bryllupsreception
Her kan jeg tilbyde afdæmpet klavermusik (evt. med følgeskab af kontrabas, trommer og sang hvor der spilles et lettere jazzet repertoire)

Musik til bryllupsmiddagen
Hyggeligt og romantisk klavermusik til spisningen samt akkompagnement til eventuelle omdelte sange fra jeres gæster.
Som hyggepianist til spisningen er jeg det som min vigtigste rolle at være til stede uden at tage fokus, og jeg spiller tilpas afdæmpet så snakken frit kan gå rundt om bordene. Repertoiret er bredt og varieret så der er noget for en hver smag.

Musik til dans.
Jeg har mulighed for at tage band med til dansen, hvor vi typisk spiller 3-5 mand fra brudevalsen og frem til kl. 2. Her spilles et stort udpluk af de mest populære danse- og festhits fra de seneste 6 årtier.
Besætningen består i sin grundform af Trommer, Bas og Keys+sang men kan udbygges efter behov med el-guitar, ekstra sanger(inde), ekstra guitarist, perkussion m.m.

Eller

Video

Lyd

Anmeldelser

0 Anmeldelser

Kontakt Musik til bryllup og vielse med Christian Wandel

Udfyld formularen herunder, og så vil Musik til bryllup og vielse med Christian Wandel vende tilbage til dig så hurtigt som muligt. Det er gratis og helt uforpligtende, og du kan frit vælge, om du vil benytte dig af det tilbud, du modtager.

Du vil måske også synes om

Vi er det helt sikre valg, når der skal vælges god…

Område:

Velkommen til Bodegarock Vi har pillet Jukeboksen fra hinanden og håndplukket…

Område:

Hele landet

4-to-one er festmusik i topklasse! Med 4-to-one får I ganske enkelt…

Område:

Jeg er en DJ med massere af festmentalitet. Spiller mange forskellige…

Område: