Profilinfo

Video

Lyd

Lea Lund

Vil I have en rar og hyggelig oplevelse med musik til jeres kommende arrangement (bryllup, konfirmation, fest, reception).

Jeg har optrådt til diverse arrangementer over hele landet og det gør at jeg altid er klar og veloplagt til at give jeres fest en musikalsk oplevelse, som alle vil nyde godt af!

Musikken er for mig en dyb følelse, som indebære en vigtig grundsten til enhver fest. Jeg har sunget hele livet, og dyrket musikken i alle dens grene og genre. Min stemme kan nå op i mange stemmelejer og det gør at alle gæsterne i selskabslokalet vil nyde godt af min musik.

Hvad kan  I booke

Jeg tilbyder både at komme alene og synge, men også at gøre det sammen med et band. Her vil prisen være en smule højere, men det er altid noget, der kan aftales nærmere og jeg sørger altid for at gøre det, så det tilpasses jeres arrangement.

Mit repetoire

Jeg har et stort udvalg af sange som jeg synger, og har mine egne fortolkninger af. Det gælder bl.a. sange fra Lis Sørensen, John Legend, Louis Armstrong, Bruno Mars, Michael Bolton. Desuden er jeg kendt for mine fortolkninger af klassiske og søde Disney sange, som altid er et af de momenter, der huskes tilbage på med glæde.

Kontakt kunstner

Du vil måske også synes om

Så skal der være musik! 4motion er et super festligt band…

Område:

Hele landet

4motion er et super festligt band som tager jer med på…

Område:

Hele landet

Gør jer klar til landgang! Splitte mine bramsejl, så er der…

Område:

Hele landet

Har du overvejet disse kategorier?

Har du overvejet disse kategorier?