Profilinfo

Video

Lyd

Lea Lund

Vil I have en rar og hyggelig oplevelse med musik til jeres kommende arrangement (bryllup, konfirmation, fest, reception).

Jeg har optrådt til diverse arrangementer over hele landet og det gør at jeg altid er klar og veloplagt til at give jeres fest en musikalsk oplevelse, som alle vil nyde godt af!

Musikken er for mig en dyb følelse, som indebære en vigtig grundsten til enhver fest. Jeg har sunget hele livet, og dyrket musikken i alle dens grene og genre. Min stemme kan nå op i mange stemmelejer og det gør at alle gæsterne i selskabslokalet vil nyde godt af min musik.

Hvad kan  I booke

Jeg tilbyder både at komme alene og synge, men også at gøre det sammen med et band. Her vil prisen være en smule højere, men det er altid noget, der kan aftales nærmere og jeg sørger altid for at gøre det, så det tilpasses jeres arrangement.

Mit repetoire

Jeg har et stort udvalg af sange som jeg synger, og har mine egne fortolkninger af. Det gælder bl.a. sange fra Lis Sørensen, John Legend, Louis Armstrong, Bruno Mars, Michael Bolton. Desuden er jeg kendt for mine fortolkninger af klassiske og søde Disney sange, som altid er et af de momenter, der huskes tilbage på med glæde.

Kontakt kunstner

Du vil måske også synes om

Old boys jazz er er garant for autentisk musik, der giver…

Område:

Hele landet

Book Anne Salomonsen til jeres næste fest. Passer perfekt til bryllup,…

Område:

Hele landet

Vil I gerne have flot og smuk livemusik til jeres kommende…

Område:

Hele landet

25 års engageret virke som guitarist – uddannet i klassisk guitar…

Område:

Hele landet

Har du overvejet disse kategorier?

Har du overvejet disse kategorier?