Profilinfo

Lars Vesterskov

1´R-Nok! Bryllup, Reception, Spillested, Din Fest

Ud over almindelige spillejobs.
Jeg har gjort det til mit speciale at spille til festlige sammenkomster, både de stille og dem der skal danses til, og eller begge dele.
Ved at vælge mig, vælger i virkelig mig, og det som jeg repræsenterer, for det er vigtigt, at begge parter er ærlige, og skulle jeg få fornemmelsen, at jeg ikke skulle være den rigtige til din/jeres fest, vil jeg sige dette, for vi ønsker begge en god oplevelse.

Jeg ønsker også at være den musiker, der bringer kunsten ind, når der er spisning. At jeg laver det jeg selv kalder en intim koncert, der kan lyttes til, når der er mad i munden, og snakkes væk, når der samtales med gæsterne. At lave en samhørighed, mellem det musiske, i møde med festen, uden at det blot er "baggrundsstøj", men en oplevelse det vil blive husket, og videregivet til venner og bekendte.
Jeg lever mig ind i de nummerer jeg spiller, og vælger dem der passer til den musiker jeg er, da dette er vigtig, med min musiske opdragelse. Jeg er ikke opdraget som festmusiker, men blev for en del år siden, trukket ind i det pr. tilfældighed, og så har det ene bragt det andet med sig, og nu er jeg her. Derfor kan jeg desværre ikke spille til festsange. Jeg skrev og spillede i mange år min egen musik, før jeg kom på et teater, og skrev til forstillinger, og tekster til andres musik.
Jeg er stadig søgende, som nu hvor jeg til det at være solist, har taget fødderne i brug, få at få mere rytme på dansen, og for at udfordre mig selv. Det er vigtigt for mig, hele tiden at være i udvikling, og nu er udfordringen til mig selv, at være et helt orkester helt alene, uden hjælpemidler; som rytmeboks og walking bas.Kan se allerede nu, at folk er mere "trygge" i dansen end før, så det tager jeg som et godt tegn på, at jeg er på rette vej, og kan leve op til det jeg ønsker af mig selv.

Lars Vesterskov
*****
Fantastisk musik og stemning
Jeg kendte ikke Lars i forvejen, men hold da op jeg blev positiv overrasket. Lars synger fantastisk og han var rigtig dygtig til at spore sig ind på hvilken flok vi var og hvad vi kunne lide af musik.
Jeg kan kun varmt anbefale Lars og han får de største 5 stjerner herfra Tolne.

Anmeldt af Judith Jensen d. 7. september 2021

Eller

Video

Lyd

Anmeldelser

0 Anmeldelser

Kontakt Lars Vesterskov

Udfyld formularen herunder, og så vil Lars Vesterskov vende tilbage til dig så hurtigt som muligt. Det er gratis og helt uforpligtende, og du kan frit vælge, om du vil benytte dig af det tilbud, du modtager.

Du vil måske også synes om

Lukas & Marius består af to erfarne konservatorie-uddannede musikere med et…

Område:

XLENT = Dinner, fest og dansemusik til bryllupper, byfester, ringridning, firmafester,…

Område:

Kiss the Frog leverer festmusik til alle slags fester – receptioner…

Område:

Jeg underholder med harmonikamusik og giver dig en helt unik stemning…

Område:

Hele landet