Profilinfo

Kiss the Frog

Musikalsk Energibombe direkte fra scenen til din fest!

Kiss the Frog leverer festmusik til alle slags fester – receptioner – bryllup – fødselsdag – firmafest – hyggemusik – dinner og meget mere.

Vi er et hold af meget dygtige musikere, der alle har mange års livemusik-erfaring bag sig.
Det vigtigste i KIss the Frog er for os, glæden ved at spille musik og især cover-musik, som vi synes er fedt at fyre af hver gang!
Kiss the Frog holder en fest på scenen og det smitter af på de feststemte gæster hver gang :)

Vi glæder os til at høre om din næste fest og vi vil altid gøre vores til at gøre festen endnu bedre!

Vi er 6 festlige frøer og tossede tudser der rigtig gerne vil ud til jeres fest og sprede gode hits og glæde sammen med alle de glade gæster!
Med stor erfaring og mange års live musik bag os, er vi klar til at indtage store som små scener i hele DK.

Festligt og flot sceneshow!

Ring for uforpligtende tilbud på: 22844071 – vi finder helt sikkert en pris der passer til dig. Vi kan sammen forme arrangementet efter jeres ønsker.

Kys frøen og se hvad der sker! :)

Eller

Video

Lyd

Anmeldelser

3 Anmeldelser

5/5 Stjerner

I skal vide at jeg har hørt meget forskelligt musik over mine 25 år som bar-vært og I er det bedste jeg har hørt, I spille fandme godt!

Kære Kiss the Frog Selv tak, det var en fornøjelse at have jer som band til vores fest. Vi har dagen igennem fået ryddet op og har talt festen igennem og der er ikke rigtig noget vi mener I skulle have gjort anderledes. Vi er meget tilfredse og vi har ikke hørt andet end rosende ord fra alle gæsterne. Så tusind tak for en fed oplevelse!

Helt fantastisk bryllupsband! Vi kunne ikke være mere tilfredse - de levede til fulde op til vores forventninger og det vi havde hørt om dem. Lige fra den første kontakt til det sidste ekstranummer og den ekstra brudevals! Tusind tak fordi I var med til at gøre vores dag til noget helt specielt.

Kontakt Kiss the Frog

Udfyld formularen herunder, og så vil Kiss the Frog vende tilbage til dig så hurtigt som muligt. Det er gratis og helt uforpligtende, og du kan frit vælge, om du vil benytte dig af det tilbud, du modtager.

Du vil måske også synes om

Phantoms of Venice er et af Danmarks mest alsidige bands og…

Område:

Tag med på en "tour de classic" gennem 70’erne, og frem…

Område:

Julie har et bredt repertoire med både covernumre og egen originalmusik…

Område:

Hvis du gerne vil give en personlig gave til festen, så…

Område:

Hele landet