Profilinfo

Karsten Holm

Kim Larsen Syng-med-underholdning

Kim Larsen "syng-med"-underholdning
30 – 45 min. Kim Larsen underholdning af Karsten Holm

Danmarks nationalskjald, Den store gavflab, eller bare Kim Larsen – født Kim Melius Flyvholm Larsen, d. 23 oktober 1945, død den 30. september 2017. Kim Larsen fik sit gennembrud i 1969 med gruppen Gasolin, og siden slutningen af 70’erne har han været Danmarks førende og bedst sælgende sanger og komponist.
Da han startede i begyndelsen af 70´erne var han én af de kunstnere, som man enten ikke kunne fordrage eller elskede. Alt dette er ændret i dag. Alle elsker Kim Larsen – ung som gammel.

Karsten har altid kunne lave den fed Kim Larsen parodi med sit store organ, et gab det til fulde matcher Hr. Larsens og en fornemmelse for at ramme lyden af Kim. Altid udført med stor respekt for manden selv. Karsten Holm har sunget Kim Larsens sange i mange år, og det har ikke været svært at sammensætte materialet.

Karsten Holm kæder sangene sammen med små anekdoter. Vi skal have de gode sange fra "Langebro", "Maria" til nyere, så som: "Dengang da jeg var lille". Udover at synge sine egne sange har Kim Larsen også gennem hele karrieren fortolket andres sange, f.eks. med "Sange fra glemmebogen" som vi også skal høre et par stykker af. Når Kim Larsen fortolker en sang, lyder det altid som han selv har skrevet den.

Eksempler fra repertoiret: •Langebro
•Masser af succes
•Dengang da jeg var lille
•Papirsklip
•Blaffersangen
•Den første gang jeg så dig
•Kvinde min

Arrangementet egner sig fortrinligt til den festlige lejlighed, hvad enten det er privat og/eller firmafesten. Det er også muligt at lave to afdelinger, f.eks. første afdeling: Kim Larsen, og anden afdeling: Elvis Presley.

Eller

Video

Lyd

Anmeldelser

5 Anmeldelser

5/5 Stjerner

Et frisk og veloplagt show, der vakte stor jubel hos de fremmødte ved vor generalforsamling! Et rigtig godt arangement.

Det var super godt, det var simpelthen et flot “One man show”, helt suverænt!

Så har du også været på Tjæreborg Bibliotek, og det har vi nydt – og nydt godt af. En rigtig dejlig aften primært med Kim Larsen sange og ord om ham, men også smagsprøver på de andre. Gavflaben med de mange gode og positive sange til os mennesker. Du leverer varen godt, så tak for denne gang midt i en tid, hvor der kan være lidt langt mellem at “musikken spiller”

På alle deltageres og egne vegne, vil vi i arbejdsgruppen sige mange tak for din dejlige fortælling om Kim Larsen. Det var medlevende, spændende og gennem musikalsk. Skønt at vi kunne synge/nynne med. Du har et dejligt humør og det smitter ud over rampen. Det var godt for humøret, så vi siger tusind tak for det.

Fantastisk! -Præcis den optræden jeg havde drømt om med lidt snak om Kim Larsen og Gasolin som bonus. Karsten synger fantastisk.

Kontakt Karsten Holm

Udfyld formularen herunder, og så vil Karsten Holm vende tilbage til dig så hurtigt som muligt. Det er gratis og helt uforpligtende, og du kan frit vælge, om du vil benytte dig af det tilbud, du modtager.

Du vil måske også synes om

Årets Band er et af landets aller bedste partybands. Vi har…

Område:

Djfest er en anerkendt lokalt firma fra Sjælland. Vi skaber sammen…

Område:

Kiss the Frog leverer festmusik til alle slags fester – receptioner…

Område: