Profilinfo

Video

Lyd

Karen Ellengren

Vil I gerne have flot og smuk livemusik til jeres kommende bryllup? Så vil jeg hellere end gerne hjælpe med at gøre jeres magiske dag ekstra magisk!
Jeg synger desuden også til mange andre typer af arrangementer

Om Karen

Hej! Mit navn det er Karen Ellengren (kunstnernavn), og jeg er sanger samt pianist. Jeg har i mange mange år spillet til alle slags festlige lejligheder, men min specialitet er til bryllupper. Jeg har et stort udvalg af sange, og jeg lader altid arrangørerne vælge, hvilke sange, der skal synges så det bliver lavet helt til jeres ønsker.

Fungerer rigtig godt til bryllupper, men det gør sig også altid godt med live musik, hvor jeg synger til fx guldbryllup, sølvbryllup, fødselsdag og mange flere forskellige typer af events.

Jeg elsker absolut at glæde de mennesker jeg optræder for, og det er det, der driver mig til altid at gøre mit bedste. Priserne varierer alt efter hvor i landet jeres arrangement afholdes og hvor lang tid der skal optrædes.

Hvis du har spørgsmål så er du mere end velkommen til at skrive og sende en forespørgsel. Så kan vi snakke sammen og finde frem til den bedste løsning nu. Jeg glæder mig rigtig meget til at høre fra jer, og hjælpe med til at gøre jeres næste fest god.

 

Kontakt kunstner

Du vil måske også synes om

Baily leverer med garanti et af markedets bedste kvindevokaler. Gina Michaels,…

Område:

Hele landet

Book Flemming Werge hvis du vil være sikker på god underholdning…

Område:

Hele landet

Mit navn er Anton Vind, og jeg er en ung og…

Område:

Hele landet

Clara and the elephants spiller Rock n roll fra de gyldne…

Område:

Hele landet

Har du overvejet disse kategorier?

Har du overvejet disse kategorier?