Profilinfo

Kaj’s

Kaj's på pletten

Hej står du og mangler musik, som kan hygge og skabe liv i kludene, og til dansen, skabe "pladsmangel" på dansegulvet, til en Danseaften for de ”Unge på 50”, Seniorbal, Fødselsdag, Bryllup, Sølvbryllup, Guldbryllup m.m., ja i det hele taget holde en FEST, vil det være et godt og sikkert valg at henvende sig til Kaj’s.

Kaj’s har mange års erfaring som musiker, så der er ikke mange ting, der ikke er prøvet igennem årene.
Afdæmpet dinner-musik, hvor der spilles og synges med på lejlighedssange, og såfremt det ønskes, også leveres festlige indslag undervejs, der hygger og spreder humør, alt sammen et motto, der kendetegner Kaj’s.

Danserepertoiret spænder lige fra Rasmus Seebach, Hansi Hinterseer, Kandis, Bjørn & Okay, Kim Larsen, Shu-Bi-Dua, Bamses Venner, Smokie, CCR, Rock, 60’er- og 80’er musik, Evergreens, Vals og ikke mindst Dansktop – ja kort sagt populærmusik afpasset det publikum, der spilles for, hvor der også er mulighed for at fremkomme med specifikke ønsker.

Der er garanti for en god aften i selskab med Kaj’s, med en optræden som når langt ud over scenekanten, og der spilles med et topmoderne og ”Up To Date” udstyr, som gør at musikken, lyder meget fyldig og velklingende, og selvfølgelig tilpasses i lydniveau, så musikken ikke virker generende.

Kaj’s kan bookes enten som SOLO, DUO, eller TRIO.

Kaj’s SPILLER OVER HELE LANDET SÅ START MED AT KONTAKTE OS, OG LAD OS FÅ EN UFORPLIGTENDE SNAK OM ØNSKERNE TIL DIN/JERES FEST.

Eller

Video

Lyd

Anmeldelser

1 Anmeldelser

5/5 Stjerner

Kontakt Kaj’s

Udfyld formularen herunder, og så vil Kaj’s vende tilbage til dig så hurtigt som muligt. Det er gratis og helt uforpligtende, og du kan frit vælge, om du vil benytte dig af det tilbud, du modtager.

Du vil måske også synes om

Fantastiske anmeldelser! ⭐⭐⭐⭐⭐ Beregn din pris på 1 minut! ✔️ 25…

Område:

Hele landet

Ud over almindelige spillejobs. Jeg har gjort det til mit speciale…

Område:

No Good er musik til alle slags fester. Vi er et…

Område:

Julie har et bredt repertoire med både covernumre og egen originalmusik…

Område: