Profilinfo

Hyggepianist Christian Wandel

Afdæmpet stilrent klavermusik til spisning eller reception samt musik til bryllup og vielse

Jeg er konservatorieuddannet musiker/ sanger og har i de sidste 20 år optrådt som hyggepianist til utallige arrangementer over hele landet.
Jeg går meget op i at levere en god musikoplevelse og et godt stykke håndværk med et blandet og varieret repertoire der spænder vidt fra jazz og evergreens til nyere musik og Disney-klassikere.

Typisk udvælger jeg repertoire ud fra den stemning der allerede er i lokalet, så musikken på den måde kommer til at spejle sig i arrangementet.
Jeg er selvfølgelig også modtagelig over for ønsker til repertoiret og akkompagnerer gerne til omdelte sange (Kan spille de fleste af de gængse melodier, som ofte bruges til lejlighedssange)

Jeg spiller på akustisk flygel eller klaver, hvis dette er på lokationen, hvor arrangementet holdes.
Ellers medbringes el-piano samt mindre PA-anlæg efter behov.

Prisen udregnes specifikt til det enkelte arrangement, så skriv gerne så specifikt som muligt om jeres behov samt dato, tid og sted.

Jeg tilbyder også musik til dans med 3-5 mands band, hvis I har behov for det til jeres fest.

Jeg er geografisk placeret på Sjælland, men kører også gerne til Fyn og Jylland.

Eller

Video

Lyd

Anmeldelser

6 Anmeldelser

5/5 Stjerner

Kan varmt anbefale både Christian og koret. De gjorde dagen til en uforglemmelig oplevelse. Fantastiske stemmer, godt forarbejde, godt samarbejde. Så nærværende, så smukt, så varmt, så kærligt, så rørende, så professionel . Ikke et øje var tørt, da du førte os ud foran alle vores venner og familie til tonerne fra Ed Sheeran. Tusind tak og stor ros fra alle deltagerne. Af en skala på 10 får i 13 ❤️❤️❤️

Super skøn musik, der skabte en perfekt stemning...

* * * En perfekt pianist til en perfekt dag * * * Min kone og jeg havde d. 27. maj 2017 den fantastiske fornøjelse at lytte til Christians musik og sang til vores bryllup. Christian er en virkelig behagelig og yderst professionel pianist, som helt fra første kontakt skabte en rigtig god stemning omkring sig. Planlægningen af musik under såvel vielse og middag som bryllupsdans og dansemusik var hurtigt på plads, og Christians ro og fleksibilitet gjorde valget af musikken til vores bryllup meget let.

Tak for et yderst professionelt musikalsk bidrag til 50 års fødselsdagen og det fyldte dansegulv. Gæster samt kroen var meget rosende, om især din stemme..

Kontakt Hyggepianist Christian Wandel

Udfyld formularen herunder, og så vil Hyggepianist Christian Wandel vende tilbage til dig så hurtigt som muligt. Det er gratis og helt uforpligtende, og du kan frit vælge, om du vil benytte dig af det tilbud, du modtager.

Du vil måske også synes om

Område:

Hej! står du og mangler musik, som kan hygge og skabe…

Område:

Hele landet

Collage er et super professionelt kvalitets band du altid kan regne…

Område:

Hele landet

Richard Ragnvald byder naturligvis på hits som ”Tak fordi vi er…

Område:

Hele landet