Profilinfo

Guitarmand

Underholdning med lune og engagement

Jeg underholder med guitar og sang, og spiller et bredt udvalg af stemningsfuld og varieret musik – både nyt og gammelt – ballader, country, pop, viser, højskole-sange, folk og rock på både dansk og engelsk, og krydrer det fra tid til anden med enkelte af mine egne sange :-)
Jeg har 3 ting i min musikalske værktøjskasse; min guitar, min stemme og min situationsfornemmelse. Med disse 3 værktøjer bestræber jeg mig på at medvirke til det vellykkede arrangement uden at sætte mig selv i centrum. Det bør nemlig altid være fødselaren, konfirmanden, brudeparret m.v., der er festens midtpunkt og IKKE musikeren!
Som musiker bidrager jeg til det vellykkede arrangement ved at vælge de rigtige sange på de rigtige tidspunkter og dermed understøtte den gode stemning.
Derfor bruger jeg heller aldrig en forud fastlagt spilleliste, når jeg underholder. Jeg gør mig umage med at "afkode" gæsterne ved det enkelte arrangement ud fra min erfaring, og sammensætter et helt individuelt program. Mit repertoire består af mere end 1000 danske og engelske sange, og det skulle da være mærkeligt, om ikke det var muligt at ramme nogle af de sange, som netop I holder af at lytte til og synge med på.
Sangene leveres med indføling og overbevisning, i et forståeligt sprog, og ledsaget af et varieret guitar-akkompagnement fra følsomt fingerspil til rykkende rytmer :-)
Jeg møder til tiden og er altid velforberedt! 
Sidst, men ikke mindst; hvis I er ude efter en musiker, der kan sidde og fyre lumre vittigheder af, så skal I nok finde en anden end mig :-)

Eller

Video

Lyd

Anmeldelser

2 Anmeldelser

5/5 Stjerner

Kan I den graf anbefales til andre!

Kontakt Guitarmand

Udfyld formularen herunder, og så vil Guitarmand vende tilbage til dig så hurtigt som muligt. Det er gratis og helt uforpligtende, og du kan frit vælge, om du vil benytte dig af det tilbud, du modtager.

Du vil måske også synes om

Diskotek Dimesis har stor erfaring med at levere professionelt mobildiskotek til…

Område:

Tag med på en "tour de classic" gennem 70’erne, og frem…

Område:

Chanda & Boomerang er et coverband dannet i efteråret 2006. Vi…

Område:

Se venligst min præsentations video her på siden, hvor du kan…

Område: