Profilinfo

Flemming Therkelsen

Harmonikaspiller • Festligt og traditionel harmonikamusik

Jeg underholder med harmonikamusik og giver dig en helt unik stemning til din reception, fest eller ligende. Musikken er levende og akustisk underholdning, der altid tilpasses så det ikke dominere. Det er vigtigt at gæsterne kan tale sammen, samtidig med at de nyder musikken.

Hvis det passer og der er plads til det, går jeg rundt blandt gæsterne og spiller. Det giver en helt særlig oplevelse for gæsterne f.eks til velkomstdrink eller reception.

Jeg kan tilpasse musikken til din fest med et meget bredt repertoire. Udover et væld af gode danske og svenske harmonikaklassikere, som der kan synges med på, kan du også vælge fransk musik der skaber en hyggelig pariserstemning, eller tyrolermusik til oktoberfesten.

Har du et ønske om fællessang er det også muligt. Jeg kan tage et sanghæfte med, som indeholder en række gode og kendte sange, som alle kan synge med på. Hvis du har nogle særlige ønsker til, hvad vi skal synge så er det også muligt.

Jeg har underholdt i 30 år og repertoiret er meget bredt og varieret. Hvis du er i tvivl om harmonikamusik er det rigtige til dit arrangement, så giv mig et kald og lad os få en snak om det, det er helt uforpligtende.

Eller

Video

Lyd

Anmeldelser

0 Anmeldelser

Kontakt Flemming Therkelsen

Udfyld formularen herunder, og så vil Flemming Therkelsen vende tilbage til dig så hurtigt som muligt. Det er gratis og helt uforpligtende, og du kan frit vælge, om du vil benytte dig af det tilbud, du modtager.

Du vil måske også synes om

Phantoms of Venice er et af Danmarks mest alsidige bands og…

Område:

Vores hjerter banker for den gode, glade dansemusik! Når The Beat…

Område:

Dj. Lille John har mange års erfaring i at spille dinner…

Område:

Hele landet

ØNSKER DU FESTENS KLOVN SOM UNDERHOLDER MED UTALLIGE SKÅLESANGE OG VITTIGHEDER…

Område: